lørdag den 4. oktober 2008

Opgaveformidling.dk

Opgaveformidling.dk er en nyere portal som kan skabe netværk bygherren og fagmanden imellem. Opgaveformidling.dk forsimpler det besværlige arbejde, som de søgende er nødsaget til at gennemgå når denne indsamler tilbud fra specialister. Fortæl blot om dit arbejde én gang.

Mindst 3 forskellige og uafhængige specialister opsøger dig med dét på hjerte at aflægge et tilbud. Den service, som her leveres fra Opgaveformidling.dk er fri for beregning og uforpligtende.
Det er med tiden blevet meget anerkendt at indhente opgavetilbud ved brug af internettet.
Altid har det været gjort sådan, at man selv må ringe til håndværkeren alle de gange man har et stykke arbejde, som kræver professionel ekspertice.
Hvis det, som forventet, viser sig at denne fremherskende tendens udvikles bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som den har vist sig at gøre de seneste år, vil den traditionelle metode i løbet af meget kort tid være fortid. For fremtiden vil det være eksperterne der tager kontakt til dig. Tit og ofte kan det være en tidsrøvende og besværlig process at ringe rundt til forskellige og uafhængige specialister med det formål, at fremskaffe lidt uafhængige aftaleforslag at sammenligne. Alene at få kontaktet nogle få der har tiden til at tilse dit stykke arbejde er utvivlsomt et besværligt projekt. Opgaveformidling.dk er dem der hjælper dig med at levere kontakt mellem fagmænd af enhver art og de kunder, som har brug for deres faglige kunnen. Fremgangsmåden er sådan, at du skal beskrive hvilken opgave du skal have løst på web-portalen Opgaveformidling.dk, og så er ens egen opgave slut. Før du ved af det vil du blkive kontaktet af 3 dygtige fagfolk, som hver især vil besigtige din opgave og give et tilbud. Da udvælger du det tilbud, som kan rumme dine behov på den bedste facon. Det skal dog siges at det er helt fri for forpligtelser at skaffe tilbud på Opgaveformidling.dk, så du skal ikke føle dig forpligtet at underskrive aftalen. Desuden er det bekostningsløst at forespørge på et håndværks prisoverslag hos Opgaveformidling.dk, da håndværkerne skal betale et mindre gebyr som går til at være en del af systemet. Mange folk kunne derved spekulere på, om arbejdsstyrkerne tillægger beløbet fra sit abonnement i den anden ende, men det er faktisk ikke tilfældet. De tilknyttede fagfolk er opmærksomme på at bygherre vil blive tilbudt talrige sideløbende og konkurrerende tilbud. Af den årsag leveres du den laveste pris de kan præstere, i håb om at være dem der udvælges. Faktum er, at denne måde at indhente tilbud på sikrer at det bliver på én gang simplere og samtidig til en lavere pris for bygherre. Fagmesterens vinding ses tydeligt på de mange ekstra arbejder han kan få lov at byde på, sammenlignet med den tidligere metode, hvor forbruger oftest sporede samarbejdspartneren i lokal håndbogen. Denne, hvilken denne desuden også måtte betale en pris for at holde sig beskrevet i. For samarbejdspartneren er dette system en 100% målrettet reklame, frem for at skyde reklamepengene i den lokale håndbog, de gule sider med videre. På Opgaveformidling.dk kan du frembringe priser og betingelser fra malermestre, tømrersvende, murersvende, smede, gartnervirksomheder, brolægningsfirmaer, tagrenovatører, møbeldesignere, samt alle andre almindeligt benyttede håndværksmæssige erhverv, men også bogholderi, IT-konsulenter med videre. Mange flere nye brancher kommer løbende til, så man kan jo altid spørge. Det er jo, som tidligere nævnt, gratis og uden bundne aftaler.