lørdag den 28. februar 2009

Udvid din Plant Knowledge

om du er en afslappet kultivator eller haveaktiviteter guru, PlantCare.com har et væld af oplysninger om pasning og fodring af indendørs og udendørs anlæg. Du kan søge i omfattende plante database for at finde oplysninger om tusindvis af hus planter, deltage i og diskutere dine foretrukne havearbejde emner i plante forum , og udvid din plante viden med hundredvis af havearbejde tips og vejledninger .

onsdag den 18. februar 2009

Treasury advarer tryk over "udokumenteret spekulation'

A Treasury minister har rost medierne for høj kvalitet dækning af de finansielle markeder men har advaret om, at "ubegrundet spekulation" kunne underminere stabiliteten.

fredag den 13. februar 2009

' Rådets annoncer forandring kan skade det lokale demokrati'

Flytning lokal myndighed meddelelser væk fra regionale aviser mod Rådet ejede titler risici alvorligt �underminere �den regionale presse, avisen Society har advaret Cabinet Office minister Liam Byrne.

tirsdag den 3. februar 2009

Groundhog dag

disse faktisk er sorte tailed præriehunde Cynomys ludovicianus i stedet for groundhogs - men de ser lidt ligner mig.

Disse præriehunde bor i Parc Phoenix i Nice


præriehunde grave udarbejde Burrows med separat toilet områder, en lytter område i nærheden af indgangen, hvor de kan lytte til rovdyr, planteskoler og sovende kamre.
præriehunde er meget sociale dyr, og de ofte 'kys' hinanden - bindelag og familie styrkelse adfærd. Efter de 'kys' den præriehunde nette hinanden og generelt Snuggle op.
Jeg var så heldig at fange et par i den handling.
 Det navn, sort tailed præriehunde, stammer fra den sorte spids på halen-lige synlige i dette foto.


Tags: ,

Hendes Cute Little Doggy

Hendes Cute Little Doggy