søndag den 27. september 2009

Angel Glade

Du vil måske undre sig, når de udskriver-o-rama, at denne sommer har været for mig outfit-mæssigt skal dø en blødning død? Hvornår er Susie vil stoppe rode rundt med sådanne meningsløse mønstre og sættes på en sort slør af Ann Demeulemeester og duen grå af Rick Owens? Well, når det bliver koldere, hvilket ikke er helst snart overvejer jeg føler mig lidt af en indisk sommeren, der kommer på, kan jeg henvende mig til at rode rundt med teksturer, men disse udskrifter vil glimt gennem stadig grund til lagdeling formål, de ting med print på har sine fordele. Mere specifikt disse beklædningsgenstande, at jeg har meget venligt modtaget fra Michael Angel som følge af en udstationering om hans butik, der er specielt bygget med lagdeling i tankerne.

Men som jeg sagde, at sommeren er ikke færdig endnu, så tryk-O-Rama fortsætter et stykke tid længere, mens I print-kynikere derude fortsat ønsker en sort indhyllet klud til at lande på mit hoved. Med hensyn til ordspil i titel, det må man sige, at jeg ikke selv en stor fan af Angel Delight men Angel Delight i form af kanonbrag tryk på silke / chiffon toppe, lycra leggings og en Gossamer tynd Kaftan er langt langt at foretrække for syntetiske karamel smagende gunk som måske eller måske ikke er klumper i den.

Først til ruinerne af Reculver vi gik. En middelalderlig kirke-og romersk fæstning ruiner nær Herne Bay, der opfordrede til flamme-minimalistisk prints. Et ligner enten en forvrænget blomst eller en Usain Bolt-art abstraktion. De øvrige har denne glasmaleri virkning. Da vi forlod, sagde en pige til mig \ "Jeg spekulerede på, hvem vil være iført en sådan fantastisk outfit op her, og så indså jeg, at det var en berømt mode blogger! \" Yup, Reculver - officielt den fjerneste sted at være outed som dem dirty arter - mode bloggere * tut tut *.

Op mod den døende dagslys, især de udskriver kommer i deres egen ...

Derefter helt ned til Muddy Waters af Westgate, da tidevandet var ude og en masse af tang og lavt rock pools sakker bagud. Disse leggings gav boyf's g'pa lidt af et chok for, hvad der skulle have været en rutinemæssig søndag morgen. Actually , jeg har dem nu og stadig slags gør en intern dobbelt tage, når jeg ser på de trykte .... Det er absolut en skør Photoshop eksperiment, der tilfældigvis landede på et par godt cut-leggings (high-loops, så tum bliver suget i. .. perfekt til min pork pie-trangen dage).

Så mange farver, der varierer langs hele længde og bredde, at det næsten virker som en skam at dække over røv med noget. Tregging opfordre strejker.

Så endelig har jeg et uheld perfektioneret Ruth Hogben sorte røg virkning (se Gareth Pugh A / W 09 vid) i tøj form. Denne super let, super luftig Kaftan har sit eget liv i vinden blæser det i alle former for formationer, der er herre over. I en mindre breezy, beachy sammenhæng selv, et bælte, nogle tucking i og knuder ville tæmme denne trykte bæst.

onsdag den 16. september 2009

Gravide kvinder at faa influenza vaccine

Et svin influenzavaccination kampagne vil blive lanceret i efteråret for gravide kvinder og personer med underliggende sundhedsmæssige forhold.

tirsdag den 15. september 2009

Votive

Everyday Mirakler: Medical Imagery i Ex-Votos "De udtryk for vores forhold til sygdom er smukt illustreret i ex-voto, en hengiven maleri giver takket være en helgen eller guddom for en mirakuløs helbredelse eller en velsignelse. Den tro har altid brugt bøn at påberåbe sig ved hjælp af helgener som et middel til at helbrede de syge og slutter en \ 's lidelse. hengiven Disse malerier er en individuel \' s udtryk for tak for forbøn af det guddommelige i en krise, et øjebliksbillede af sygdom og helbredelse. De tilbyder en sjælden mulighed for at se sundhed, helbredelse og sygdom gennem hjerter og sind for at den almindelige borger. " Anatomi:: Italiensk Tradition:: Mexicansk Tradition:: Tidlig Medical Guides:: Galleri (klik for større) Mere Mexicansk antik ex-votos her [nogle favoritter]

tirsdag den 8. september 2009

Der er mere end strandene paa Sanibel Island

Min favorit aktiviteter under min ferie ved Sanibel Island er cykling de mange stier og gang den naturlige bevare stier.
Den Bailey track er et populært trail nær stranden, vrimler med mange fugle og lejlighedsvis Alligator.

En bikube overtog en ugle's reden. Nyt i år i Periwinkle bevare, et spor dedikeret de fugle og sommerfugle. (Jeg kan ikke anbefale det i midt på dagen, det var så varmt)

Her er vi cykling på kanin vej trail.