fredag den 27. august 2010

Flere midler til de afghanske bombetrussel

David Cameron annoncerer flere penge til at bekæmpe vejsidebomber i Afghanistan, under hans første besøg i landet som UK leder.

fredag den 20. august 2010

DIY Belysning Uge



Lys er back-ben af dit hjem's æstetik.



Hvis du ønsker at gøre en ændring af op-grade udseendet og fornemmelsen af et rum, siger jeg investere i din belysning. Der er så mange fede idéer derude for os at tackle, jeg havde at gøre 2 episoder dedikeret til DIY belysning.



Den første rate luftet i går, hvor jeg lavede en struktureret Blossom lampe, som ses på Design Sponge, her.





Jeg tilføjede element af farve i den røde lampe, og i min nuancer brugte jeg to gange følte, jeg havde forventet, fordi jeg elskede virkelig tæt look. Spin det, hvordan nogensinde, du ønsker, og dele resultatet med at sende mig fotos til meg@threadbanger.com




Tjek Decor It Yourself Fanpage at se ikoniske lysarmaturer gennem årtier. Gør dig bekendt med valget stykker du måske ønsker at samle i årenes løb. Dette vil hjælpe dig score en sød aftale, når du snuble over en.



Se dig i næste uge med del 2 af DIY Lighting!

fredag den 13. august 2010

MCM Style paa sydsiden

Her er en smart lille kommerciel bygning, helt ned syd på Western Avenue:



Bygget til at fortovet, med lejligheder ovenpå (komplet med egen balkon!) Og butikker nedenfor, det er den slags MidCentury bygning, jeg refererer til som det sidste slag urbanisme. Ved 1950'erne eller 1960'erne, når denne bygning gik op, bil var på zenit af sin overtag. Men mange bygherrer stadig designet på den gamle måde, bygning til fortovet, som om denne fattige strækning af gigantiske, hovedvej-lignende Western Avenue kan nogle dage havnen blomstrende mund trafik. I nogle steder, ligesom de ældre Sporvognen forstæderne dette var blot indpasning i det, der allerede eksisterede. I den nye forstæder, var det imidlertid en helt håbløst, og disse bygninger står som nyheder i dag.

Men nok om det. Lad os se det smarte bits 1960'erne stil på dette sted!





Bygningen går tungt på de farvede glas blokere ved hjælp af gule og blå ud over sin baby blå blok. Geometri understreges af blokformede massing og at tykke overhængende tag.

Bygningen bruger også dejlig tynd romerske mursten, og har en lidt stiliseret dør hardware til at starte.





I nærheden anden bygning har en genvundet tegn på lignende vintage. Jim's Beverly Cykel Shop har kreativt og værdig givet et andet liv til kroppen af en gammel neon skilt.

onsdag den 4. august 2010

Modern Living Design

Modern Living Design