tirsdag den 22. december 2009

Hjem Indkoeb Checklister yde beskyttelse

Hjem købe tjeklister yde beskyttelse for forbrugere med nyttige oplysninger for fremtidige hjem reparationer eller nuværende hjem reparationer, der skal gøres, før hjem er solgt. Hjem inspektører bruger ofte tjeklister som disse, mens de er inspicere hjemmet.

Hvis der er mere hjemme shoppere anvendes hjemme inspektion tjekliste, når du shopper for huse, ville vi sandsynligvis have mere tilfredse Homebuyers end utilfredse dem. Nylig bare at købe et hus, vi havde vores faste ejendom professionelle, den tidligere boligejer faste ejendom, faglige og pant långiver, der er involveret i køb af ejendommen.

Der var et hjem inspektionsrapport fra de nuværende boligejere, til rådighed for os at se på. Det gav os med de beskadigede dele af hjemmet, der blev repareret eller udskiftet. Nogle af disse reparationer var fra Termite skade, og det blev sagt så om rapporten. Dette var nyttige oplysninger for os, da vi gik rundt i hjemmet du undersøger den for skader.

Det arbejde, der blev repareret for at se tilfredsstillende og resten af hjemmet havde mindre skader. Lytter til en af salg af fast ejendom folk, der var involveret i transaktionen, ville du troede, vi ville få i den del af et helt liv, og de havde ikke andet end gode nyheder at sige om det produkt, de repræsenterede. Jeg let forståeligt, at denne person kan have påvirket nogle en til at tro, at hjemmet var i god form, hvis de ikke har et hjem inspektion tjekliste med dem.

Hjemmet var blevet re-gulvtæppe, malet og var generelt god form. Problemerne med hjem, var de gamle vinduer, der var svære at åbne, varmeaggregatet lækket gas, den flise gulv, der løb gennem køkkenet og et stort rum Desuden så stor, med undtagelse af én ting, de har installeret den flise over linoleum.

Dette sidste ende bliver nødt til at blive udskiftet, så flisen begynder at adskille fra linoleum. Mens jeg skriver denne artikel, er der omkring 40 kvadrat meter fliser, der skal udskiftes, fordi det er affyret op og revner.

Et hjem køb tjekliste kan ikke garantere, at du vil finde alt, men kan ikke eliminere nogle af de ting, som boligejerne har de største problemer med. Hvis du bare kunne fjerne en af disse problemer, den lille pris for at købe, ville en af disse tjeklister være det værd.

Hjem købe tjeklister yde beskyttelse til de shopper og jeg vil anbefale, aldrig shopping for et hjem uden en.

Hvis du leder efter nogle mere hjemme inspektion eller hjem bygning ideer.

Af Greg Vandenberge