fredag den 18. november 2011

Websiden 3-altantilbud.dk hjaelper dig med at skaffe dine tilbud paa dit varmeberegning projekt

En smart og uforpligtende internet side hedder 3-altantilbud.dk, som kun kontaktformidler fra fagspecialisten til forbrugere. Via 3-altantilbud.dk�s ordning kan man få frembragt 3 alternative overslag på varmeberegning, væg filsning, relæ, sætningsskade samt næsten alle øvrige almene opgaver. Flere nye arbejdstyper tilmelder sig løbende, så man kan til enhver tid forsøge sig, selv i det tilfælde at det arbejde man søger ikke er skrevet om på portalen. Processen foregår således, at du skriver om din varmeberegning opgave en gang på websiden 3-altantilbud.dk, og derefter er din opgave i virkeligheden ikke længere. I løbet af ganske kort tid vil du blive kontaktet af dygtige fagmestre, der ønsker at tilse den pågældende opgave og tilbyde priser.

Herpå vælger du simpelthen budet, som kan dække dine krav bedst muligt. Servicen, som tilbydes er ganske fri for omkostninger og fri for forpligtelser. Fagmændenes fordel ved at bruge denne metode, ses på de ekstra bestillinger som kommer i hus, holdt op imod fortidens facon, hvor forbrugere i reglen måtte søge efter fagmændene igennem telefonnøglen, som varmeberegning selskaber naturligvis også var nødt til at betale en pris for at være listet i.
Det kan ganske ofte være en langsom process at tage forbindelser til en håndfuld fagfolk, bare for at rekvirere diverse aftaleforslag. Hjemmesiden 3-altantilbud.dk varetager det arbejde kunden går igennem, når vedkommende anmoder om sine tilbud fra fagmændene. Hver eneste gang man har et varmeberegning projekt, der kræver ekspert hænder, har man før i tiden været nødt til at gøre det sådan, at man som kunde henvender sig til eksperter fra nærmiljøet sideløbende. Dersom tendensen stadigt skrider fremad blot i nærheden af samme tempo, er dette ganske snart et kapitel fra datiden. For fremtiden ringer fagmesteren til dig. For varmeberegning virksomhedene, er denne ordning en yderst tilsigtet reklameindsats, fremfor at betale til lokalhåndbogen, kraks opslagsbog, husstandsomdelte trykartikler med videre.