lørdag den 17. december 2011

Netportalen 3-murertilbud.dk assisterer dig med at skaffe priser paa gulvisolering

En internet side har titlen 3-murertilbud.dk, der udelukkende kontaktformidler mellem fagspecialister og køberen. Det er på en sådan måde, at du indsender en beskrivelse af din gulvisolering opgave en enkelt gang på opgaveportalen, og så skal du simpelthen blot læne dig tilbage og vente. Inden længe opsøges du af ca tre professionelle gulvisolering virksomheder, der alle er interesserede i at varetage gulvisolering arbejdet.

Herpå udtager du blot det tilbud, der passer dig bedst muligt. Denne form for service er 100% gratis og ganske fri for købetvang.

Virksomhedernes fordele ved systemet, kan observeres på de betydeligt mange flere gulvisolering bestillinger som behandles, hvis man holder det op mod den forældede facon, hvor forbrugerne fandt gulvisolering selskaberne ved at bruge de lokale håndbøger, som fagmændene som bekendt lige så vel betalte for at få reklamer i. Via systemet 3-murertilbud.dk kan man frembringe forskellige bud at sammenligne på alle almene projekter fra gulvisolering over understrygning til garagegulv. Et stadigt stigende antal erhvervstyper tilmelder sig efterhånden, så man kan da altid prøve at indtaste sin opgave. Det er efterhånden blevet vældig anerkendt at bestille sine tilbud over sin computer. For gulvisolering fagspecialister, er dette en 100% målrettet reklame, sammenlignet med at betale pengene til forsk. husstandsomdelte ugeaviser, den lokale håndbog, diverse regionalhåndbøger eller hvor det måtte være.