mandag den 30. marts 2009

Journalist Comb News Releases for Ubesvarede Information

Racing journalister fredag var desperat kombinerer stakke af pressemeddelelser for at finde ud af, hvordan de glip af en del af historien om Barber Motorsport Park.

Den hektiske søgning blev sat ud, når Jeff Iannucci af MyNameIsIRL.com offentliggjort baggrundsviden om Barber spor at udspurgt parkens forpligtelse til at følge op på løfter i fortiden.

Den MyNameISIRL.com historie kom som reaktion på en hektisk aktivitet af fawning nyheder / udtalelse historier tilskynde til Indy Racing League for at planlægge et kapløb på Barber. Under en omfattende indsats fra Barber at lokke de IRL at planlægge en race der, spor ledere insisterede på, at det ville gøre, hvad der var behov for at gøre det muligt for IndyCars til Passe hinanden på banen i løbet af race betingelser.

Barber var oprindelig tænkt som en motorcykel spor. Drivere sagde spor, som det er nu, ville gøre det meget vanskeligt at "overhale. "

Harried rapporteringspligtige sagde, at de kunne ikke finde "nogen antydning " af tidligere konflikter mellem spor, byen Birmingham, Alabama eller motorcykel racing række ledere eller enhver registrering af sporets gør gode om bestået løfter om forbedringer i officielle pressemeddelelser samt erklæringer fra spor embedsmænd. "Vi har lige regnede det spor, havde et rent referat af gør, hvad den sagde, at det ville gøre, " sagde en journalister, der spurgte om ikke at blive nævnt ved navn. "Ellers ville de har fortalt os, ikke? Tilsyneladende, Jeff fik nogle pressemeddelelser eller officielle briefing, at vi ikke fik. "

Journalisterne var også sigende at forsøge at finde ud af ", hvad det hele Google ting er " at Iannucci bruges til at grave historier om fortidens konflikter. De har også skylden en masse celle service driftsstandsningsperiode hele Alabama for at forhindre dem i at foretage opkald til kontrol med ikke-officielle kilder.

Læs MyNameIsIRL.com historie her.

I et beslægtet udvikling, Indycar Series afvist at bekræfte, at "den Belle Isle Test " er blevet den officielle standard, som en foreslået vej / gade selvfølgelig måles. Under den påståede system, hvis et spor var "ikke mere kedeligt end Belle Isle blev " end den ville blive anset for værdig til at forsøge at sælge til kunder (blæsere).