torsdag den 9. juli 2009

Richard's koedmarkedet

King Richard giver endnu et eksempel på narre-ledes dyr snookered ved en billig krone. (Husk denne? Hvad med denne?)

Det er ligesom han mener, han er faktisk i gebyr. Er han ikke spekulerer på stigrør i en overordnet-slidlagets knoldesparker til tronen? Er han ikke vide, hvor ingredienserne til boudin komme? (Boudin, ved den måde, er en sausageal vare populær blandt andre steder, i Bayou.) Er han ikke mærke til, at befolkningen i hans gemen Kongerige dwindles? Er han ikke se mennesker med knive på ryggen?

Han er en nyttig marionet. Intet andet. Efter han har forenet "mennesker " under en pølse-farvet banner-boudin kommer i blanc, noir, og rouge sorter-de vil blive ofret. Og når de er gået, vil det være hans tur til at blive hejst på maskinen af staten og bragt ned til sin endelige plan.

Men hvem ved? Måske han har fornemmet historie udfolder sig omkring ham. Måske han har besluttet, at der tjener som en midlertidig frontfigur er det værd.

(Tak til Dr. skeletonkrewe for foto.)








Addendum: Vi kan ikke fortælle. Er denne unge svin glad for at være forvandlet til levende pølse? Eller på randen af tårevædet panik? Han er ikke en vassal Kong Richard's, så vidt vi ved-bare en elendig genstand for nogle navnløs boudin-baserede tyran.









Næste Selvmord Mad session: Crazy? Vi viser dig sindssygt.