mandag den 25. januar 2010

December Moon


Den 2. december, var jeg i stand til at fange nogle vidunderlige billeder af fuldmånen. Siden da har det været overskyet eller regnvejr, så jeg har ikke været i stand til selv se månen. Og lige nu jeg ønsker ikke engang at tænke over, hvad vejret vil formentlig blive i denne uge.


Jeg elsker hvordan det er at vise gennem træerne.

En fuldmånen hænger højt i de kølige himlen,
Alle siger, det er det samme overalt, runde og blanke.
Men hvordan kan man være sikker på, at tusinder af miles away
Vind og måske regn kan være skæmmer den nat?

ukendt kilde

Tak for at tage tid til at besøge i dag. Jeg håber du har tid til at sige hej og efterlade en kommentar.

© Crafty Gartner blog og hjemmeside.
(hvis du læser det hvor som helst, men på min blog eller på Blotanical ... det er blevet stjålet, så lad mig det vide)
Labels: Labels: gennem min linse, månen © Crafty Gardener Hvis du læser dette indlæg noget sted, men på min blog eller på Blotanical ... det er blevet stjålet. Jeg er ikke forbundet med eller give tilladelse til furniturecustommade.com, designedgardens.com, tranquilgarden.com eller nogen steder skabt af NameMedia Hus og have til at bruge mit indlæg til at fremme salget af forskellige punkter. De nægter at besvare e-mails og tage mit feed ned.

mandag den 18. januar 2010

Tre sekunder Desserter

Jeg har for nylig opdaget, at der et nyt barn holder en meget travlt, og at de sagde travlhed, når den kombineres med kaloriefattig brændende amning, også gør en meget sulten, der fører en for hurtigt at finde metoder til at skovle mad ind i dem munden.
Når mad shoveling der skal gøres, I \ 'm din gal. Her \ 's en af mine foretrukne go-to, mad shoveling opskrifter. Med bare tre daglige ingredienser og næsten ingen prep arbejde, det \ 'sa cinch at piske op. Og da det kun kræver en ske, der \ 's næsten ingen oprydning! Endnu bedre, behøver du kun en hånd til at gøre det, så din anden hånd er fri til at holde en sprællende baby eller tør spytte op fra din skulder.
Første, leder hen til dit nye køkken frysere fra Ikea. Vælger at ignorere det faktum, at du stadig har endnu ikke sat skifte plader på nogen af de afbrydere eller afsætningsmuligheder i nyt køkken, eller vedlægges den undercabinet belysning.



Åbn frysere, der indeholder mad. Føler stadig lidt chokeret, når du ser en hel reol afsat til fodring en baby (flasker!? WTF? Oh yeah.) Grab jordnøddesmør, chokolade, chips og skumfiduser.


Forbered ingredienserne.


Grab en ske. Hvis du ikke har nogen rene skeer til rådighed, så brug en gaffel, smør kniv eller et redskab, der kan passe ind i både en Skippy jordnøddesmør krukke og munden uden at forårsage en vanskelige at forklare skade.



Dyp skeen i jordnøddesmør, at indsamle en hjertelig mængde cremet godhed. Meddelelse dine overvejelser i skeen og ønsker jer gjorde ikke \ 't vises på hovedet i det, forårsage hvor morsomt ville det være at se dig selv med jordnøddesmør for hår.



Dip peanut-butter omfattet skeen i chokolade chips.



Sørg for, at skeen har samlet nok chokolade chips.



Smoosh mini-skumfiduser mellem chokolade, chips på skeen. Hvis du kun har store skumfiduser, blot tørre jordnøddesmør / chocolate chip blandingen op på det og føler sig lettet over, at der var en simpel løsning på sådan en gruopvækkende knibe.



Sæt ind i munden og nyde hvert sekund af deliciousness. Hvis ikke amme et barn med mælkeprotein følsomheder, følge det op med en stor slurk af iskolde, utroligt forfriskende og fantastisk velsmagende mælk. Gentag så ofte som nødvendigt. Jeg gentager meget ofte, fordi min krop er ved at blive frataget ost og is og behov for at få de manglende kalorier fra et sted, ikke?
Da de fleste af de ingredienser, der allerede er ude, kan vi lige så godt nyde en bonus \ "Du kan gøre det så hurtigt, du har vundet \ 't føle sig skyldige, der har det, selv om barnet græder i hendes hoppe stol \" dessert. For at forberede denne herlige behandle-til-en, swap ud jordnøddesmør for graham crackers. Frisk er at foretrække, men stale dem, der vil gøre, hvis det \ 's alt, hvad du har på hånden.
Split en graham krakker i halve. Kort spekulerer på, om en mand ved navn Graham faktisk opfundet denne type krakker. Husk, at du don \ 't have tid til at tænke på disse ting. Du skal fokusere! Put graham cracker halvdele på en regelmæssig ol \ 'plade, fordi du var for praktisk muligt at registrere for Kina, når du blev gift.


Arranger chokolade chips på den ene halvdel af Graham og dække den anden halvdel med mini skumfiduser.

Why the Minis og ikke en Hershey bar og regelmæssig skumfidus? Fordi disse små fyre smelter hurtigere, og vi kun har 3 sekunder!
Pop i mikroovnen till skumfiduser pust lidt op. Smoosh marshmallow halvdelen på toppen af chocolate chip halve. Nyde!



Erkend, at selv om microwaved s \ 'mores er lige så rodet, som dem, der er omkring et lejrbål, de don \' t smager helt så godt, men vil gøre i en knivspids.


Der har du det, Venner. To desserter, at alle kan nyde i løbet af få sekunder, uanset om du har et nyt barn eller ej.
Bemærk: Hvis du er en kok, der tilfældigvis har et nyt barn, forsøger ikke at spise den s \ 'mores mens du prøver at amme, da der \' sa meget god chance marshmallow goo kunne falde på baby \ 's hoved, mens du gør så. Ikke at jeg ved af erfaring eller noget.

onsdag den 13. januar 2010

»Bloomberg Town '

Af Elizabeth Benjamin

Her er den tredje og sidste annonce i de tre-stedet, $ 500.000 uafhængig udgifter anti-Bloomberg kampagne, der drives af CWA Lokal 1180.

Denne annonce er som \ "Star Wars \" opfylder \ "Being John Malkovich \". Det forestiller New York City i 2021, som ikke kun er stadig under Bloomberg's regel, men helt opsluges af Bloomberg. Kort sagt, er det blevet ... Bloomberg Town.

(Uanset at borgmesteren gentagne gange har forsøgt at skyde ned spekulationer om, at han vil forsøge at holde omkring en fjerde embedsperiode, hvis han er god til at vinde en tredje, insisterer han bliver for gammel til den tid - 71 - for at køre til kontoret).

Denne annonce er planlagt til hans radio-og fjernsynsvirksomhed i aften. Det bare så sker at komme på samme dag borgmesteren holdt en tale, hvori han forestillede sig i byen i 2013 efter endnu fire år under hans kontrol.

(Naturligvis vil det være grønnere, mere sikker og have et endnu bedre offentlige uddannelsessystem).

Scott Levenson, der stod i spidsen for \ "NYC er ikke til salg \" kampagne for lokal 1180, sagde, at frigivelsen af denne annonce på dagen for Bloomberg's vision tale er \ "noget tilfældig, \" og tilføjede: \ "Det er tilfældigt, at jeg fik færdig med annoncen, men at frigive det i dag er en mulighed, jeg ønskede ikke at gå glip af. \ "

Levenson gentog Thompson kampagnens benægtelse, at hans firma, The Advance Gruppen arbejder for både Comptroller og CWA. Han sagde, at 690 dollar udbetalt til virksomheden ved at Thompson var faktisk for primær palme-kort, der spillede både Councilwoman Inez Dickens og kontrollør.

\ "Vi faktureret Inez til palme kort og hun faktureret ham for hans andel, \" Levenson sagde.


Bloombergtown fra Elizabeth Benjamin på Vimeo.

tirsdag den 5. januar 2010

Billig el guitar

Læg din søgning ud hos Soundsourze, når du søger efter en elguitar.
Ved at handle dine instrumenter via http://soundsourze.com modtager du altid bedste service, en fornuftig pris og bedste kvalitet. Det tager kun kort tid.
Når du bruger Soundsourze.com er du altid garanteret kvik afsendelse og fjorten dages fuld returneringsret. På http://soundsourze.com kan du købe det rette instrument for dig, uanset om du er meget øvet eller 100% nybegynder. Soundsourze.com er parat til at servicere, ligegyldigt om du er ude og kigge efter elektrisk slagtøjstilbehør, guitarer, keyboard, tasker, træblæsere, kontrabasser, basstrenge, el guitar, mikrofonstativer eller mixer.
Din levering kommer altid sikkert frem.
De gør en del ud af at indpakke dem ordentligt.

fredag den 1. januar 2010

Brug af The Field Guide til krybdyr og padder i New Jersey fra New Jersey Department of Environmental beskyttelse, og jeg forsøgte at finde frem til denne lille fyr fandt vi blandt nogle af haven udklip. Han kiggede rødbrun med meget små hvide pletter over hele kroppen. Bugen var den samme farve. Som du kan se på billedet, havde han ikke lyst til at sidde stille til et fotografi, så vi hurtigt knækkede disse billeder og lad ham gå ind i Egg Have. Interessant er det også så ud som han har for nylig mistet sin hale. Hvis nogen mere kyndige kan bekræfte eller rette identifikation, efterlade en kommentar.