mandag den 18. januar 2010

Tre sekunder Desserter

Jeg har for nylig opdaget, at der et nyt barn holder en meget travlt, og at de sagde travlhed, når den kombineres med kaloriefattig brændende amning, også gør en meget sulten, der fører en for hurtigt at finde metoder til at skovle mad ind i dem munden.
Når mad shoveling der skal gøres, I \ 'm din gal. Her \ 's en af mine foretrukne go-to, mad shoveling opskrifter. Med bare tre daglige ingredienser og næsten ingen prep arbejde, det \ 'sa cinch at piske op. Og da det kun kræver en ske, der \ 's næsten ingen oprydning! Endnu bedre, behøver du kun en hånd til at gøre det, så din anden hånd er fri til at holde en sprællende baby eller tør spytte op fra din skulder.
Første, leder hen til dit nye køkken frysere fra Ikea. Vælger at ignorere det faktum, at du stadig har endnu ikke sat skifte plader på nogen af de afbrydere eller afsætningsmuligheder i nyt køkken, eller vedlægges den undercabinet belysning.



Åbn frysere, der indeholder mad. Føler stadig lidt chokeret, når du ser en hel reol afsat til fodring en baby (flasker!? WTF? Oh yeah.) Grab jordnøddesmør, chokolade, chips og skumfiduser.


Forbered ingredienserne.


Grab en ske. Hvis du ikke har nogen rene skeer til rådighed, så brug en gaffel, smør kniv eller et redskab, der kan passe ind i både en Skippy jordnøddesmør krukke og munden uden at forårsage en vanskelige at forklare skade.



Dyp skeen i jordnøddesmør, at indsamle en hjertelig mængde cremet godhed. Meddelelse dine overvejelser i skeen og ønsker jer gjorde ikke \ 't vises på hovedet i det, forårsage hvor morsomt ville det være at se dig selv med jordnøddesmør for hår.



Dip peanut-butter omfattet skeen i chokolade chips.



Sørg for, at skeen har samlet nok chokolade chips.



Smoosh mini-skumfiduser mellem chokolade, chips på skeen. Hvis du kun har store skumfiduser, blot tørre jordnøddesmør / chocolate chip blandingen op på det og føler sig lettet over, at der var en simpel løsning på sådan en gruopvækkende knibe.



Sæt ind i munden og nyde hvert sekund af deliciousness. Hvis ikke amme et barn med mælkeprotein følsomheder, følge det op med en stor slurk af iskolde, utroligt forfriskende og fantastisk velsmagende mælk. Gentag så ofte som nødvendigt. Jeg gentager meget ofte, fordi min krop er ved at blive frataget ost og is og behov for at få de manglende kalorier fra et sted, ikke?
Da de fleste af de ingredienser, der allerede er ude, kan vi lige så godt nyde en bonus \ "Du kan gøre det så hurtigt, du har vundet \ 't føle sig skyldige, der har det, selv om barnet græder i hendes hoppe stol \" dessert. For at forberede denne herlige behandle-til-en, swap ud jordnøddesmør for graham crackers. Frisk er at foretrække, men stale dem, der vil gøre, hvis det \ 's alt, hvad du har på hånden.
Split en graham krakker i halve. Kort spekulerer på, om en mand ved navn Graham faktisk opfundet denne type krakker. Husk, at du don \ 't have tid til at tænke på disse ting. Du skal fokusere! Put graham cracker halvdele på en regelmæssig ol \ 'plade, fordi du var for praktisk muligt at registrere for Kina, når du blev gift.


Arranger chokolade chips på den ene halvdel af Graham og dække den anden halvdel med mini skumfiduser.

Why the Minis og ikke en Hershey bar og regelmæssig skumfidus? Fordi disse små fyre smelter hurtigere, og vi kun har 3 sekunder!
Pop i mikroovnen till skumfiduser pust lidt op. Smoosh marshmallow halvdelen på toppen af chocolate chip halve. Nyde!



Erkend, at selv om microwaved s \ 'mores er lige så rodet, som dem, der er omkring et lejrbål, de don \' t smager helt så godt, men vil gøre i en knivspids.


Der har du det, Venner. To desserter, at alle kan nyde i løbet af få sekunder, uanset om du har et nyt barn eller ej.
Bemærk: Hvis du er en kok, der tilfældigvis har et nyt barn, forsøger ikke at spise den s \ 'mores mens du prøver at amme, da der \' sa meget god chance marshmallow goo kunne falde på baby \ 's hoved, mens du gør så. Ikke at jeg ved af erfaring eller noget.