lørdag den 26. december 2009

Udlaendinge i min have!

Jeg havde min første nigglings af mistanke, da jeg så disse flammende kugler vises ud af det blå i min have. Der var simpelthen for mange mærkelige ting der sker i mit Mumbai haven. Og overalt jeg så, kunne jeg spotte dem.
Du ved hvem jeg mener ... disse Væsener, som jeg har bemærket ud af et hjørne af mit øje. Look for hurtigt, og alt hvad du ser, er en sløring af bevægelse, som de glider ud i lyset.
Men de er der. Jeg ved det.
Forsøger for alt i verden til at passere sig ud som uskyldige Earth-sonderne, men vi ved bedre, må vi ikke? Selve deres udseende signaler deres alien-ness, tror du ikke?
Se! Jeg vidste, du kunne stedet det også!

Dette var det første jeg bemærkede. Og jeg følte en frisson af alarm løbe ned ad ryggen.
Hvad! Kan du ikke se?
Tilsyneladende forsøgte at efterligne en guldsmed, men det gik lidt ud af kurs. Ingen Dragonfly nogensinde har haft disse køller antenner.
Kunne det være en mutant?
Er de to andre øjne til at se bag hovedet?
Eller værre, kunne det være væsens kommunikationscenter at overføre beskeder til sit hjem planet! \ "Jorden er fyldt med store, dumme væsner, moden til afdæmpning af ... de aldrig mærke noget, selv om det sker lige under deres grimme næsen! \" ... og lignende.

Og har du nogensinde set en guldsmed, hvis vinger hang lige ned på denne måde?
Nej! Jeg siger dette, skal en udlænding med en forklædning det kunne ikke helt trække ud.
Ha! Du kan ikke narre mig, Mr. Alien. Og det nytter ikke hævde du er en uskadelig lille Owlfly!

Min mistanke, hvilket vakte, fik mig til at tage endnu et kig på 'stjerne-skib «. Netop som jeg troede! Ingen levende væsen i syne, bortset fra en laset Yellow Orange-tip sommerfugl, som åbenbart havde vandret for tæt på deres hemmelige og havde betalt prisen!
De star-skib var camoufleret til at ligne en Haemanthus multiflorus (that's Fodbold Lily hvis du ikke kan udtale de andre længere navn), men de lasere strittende i alle retninger giver spillet væk, ikke sandt?
Fodbold Lily indeed!


Derefter begyndte det! Hver gang jeg kiggede rundt, ville jeg se en anden. I vildt umulige former og farver.
I former har til formål at ophidse kommentar, hvis man blot ville se på dem nøje.
Men tror du, nogen gør? Bortset fra mig, selvfølgelig!

Red synes at være en yndlingsfarve blandt dem. Måske er det ud af loyalitet over for deres stjerne-skib, eller noget? Eller måske på deres planet, rød er, hvad de bruger til at blande i!
Denne fyr ser jo farligt, ikke sandt? Og pompøst! Bare se på de tunge låg øjnene ...

Så han drog sig op og begyndte at forfølge væk stiltedly. Hvis jeg ikke tager fejl, kan dette være en anden trojansk hest slags tingest. Dette var ikke glat, naturlig gå ... det blev gjort på ledninger, jeg er sikker!

Det ene var en cutie! Har du se rustning og hjelm? Hvad du ikke kan se, er den strålende gylden glans på panser-disk. Lillebitte fødder kiggede ud fra undersiden, mens den pattered væk.
Måske var det bare en baby. men hvis du har set noget sci-fiction film sit navn værdigt, ville du indse, at cuter et væsen er, jo mere dødbringende det sandsynligvis er.

Man skulle tro disse udlændinge ville have mere intelligens end at ligne noget, der er en krydsning mellem en skildpadde og en bille!
En landskildpadde bille?
Naaah! Hvem i alverden skulle tro det?

Det er en af de mest alien-ish ansigter, jeg nogensinde har set! Og der er alt for meget intelligens bag de øjne.
Undersøge, vurdere, tage mig ud .... hej! ville dens look-alike være en knælere?
Noooo! Det ligner en preying Mantis til mig.

Uh 0h! Det ser ud som de har mistanke om jeg ved noget.

Løbe!
Men hvor? De er overalt!

\ "Tag mig til jeres leder! \"

\ "Det ville være mig ... Spis-alle Sabre Fangs. Sig dine bønner, Lizard Face! \"

\ "Sig, Mistress To-Legs, du fik noget mere snacks for mig? Det ene var knap et toothful ... \"
Og dagen er gemt. Jorden er vores igen.

I mellemtiden, tilbage på stjerne-skib ...
Hvad star-skib? De har strippet det bare. Men hvorfor? Bortset fra de sjove æg-lignende thingummies. Hvad ville de være jeg spørger mig selv, og hvorfor ....

Hjælp! vi har været koloniseret!


(Tak for at tilslutte mig i denne øvelse i paranoia; D
Hvad kan jeg sige? Sådanne ting er forpligtet til at ske, når Monsoons som bør være her afkøling af tørstige hjernen, er slukket eller andet sted i dele ukendt, lege skjul-og søger i stedet! )

tirsdag den 22. december 2009

Hjem Indkoeb Checklister yde beskyttelse

Hjem købe tjeklister yde beskyttelse for forbrugere med nyttige oplysninger for fremtidige hjem reparationer eller nuværende hjem reparationer, der skal gøres, før hjem er solgt. Hjem inspektører bruger ofte tjeklister som disse, mens de er inspicere hjemmet.

Hvis der er mere hjemme shoppere anvendes hjemme inspektion tjekliste, når du shopper for huse, ville vi sandsynligvis have mere tilfredse Homebuyers end utilfredse dem. Nylig bare at købe et hus, vi havde vores faste ejendom professionelle, den tidligere boligejer faste ejendom, faglige og pant långiver, der er involveret i køb af ejendommen.

Der var et hjem inspektionsrapport fra de nuværende boligejere, til rådighed for os at se på. Det gav os med de beskadigede dele af hjemmet, der blev repareret eller udskiftet. Nogle af disse reparationer var fra Termite skade, og det blev sagt så om rapporten. Dette var nyttige oplysninger for os, da vi gik rundt i hjemmet du undersøger den for skader.

Det arbejde, der blev repareret for at se tilfredsstillende og resten af hjemmet havde mindre skader. Lytter til en af salg af fast ejendom folk, der var involveret i transaktionen, ville du troede, vi ville få i den del af et helt liv, og de havde ikke andet end gode nyheder at sige om det produkt, de repræsenterede. Jeg let forståeligt, at denne person kan have påvirket nogle en til at tro, at hjemmet var i god form, hvis de ikke har et hjem inspektion tjekliste med dem.

Hjemmet var blevet re-gulvtæppe, malet og var generelt god form. Problemerne med hjem, var de gamle vinduer, der var svære at åbne, varmeaggregatet lækket gas, den flise gulv, der løb gennem køkkenet og et stort rum Desuden så stor, med undtagelse af én ting, de har installeret den flise over linoleum.

Dette sidste ende bliver nødt til at blive udskiftet, så flisen begynder at adskille fra linoleum. Mens jeg skriver denne artikel, er der omkring 40 kvadrat meter fliser, der skal udskiftes, fordi det er affyret op og revner.

Et hjem køb tjekliste kan ikke garantere, at du vil finde alt, men kan ikke eliminere nogle af de ting, som boligejerne har de største problemer med. Hvis du bare kunne fjerne en af disse problemer, den lille pris for at købe, ville en af disse tjeklister være det værd.

Hjem købe tjeklister yde beskyttelse til de shopper og jeg vil anbefale, aldrig shopping for et hjem uden en.

Hvis du leder efter nogle mere hjemme inspektion eller hjem bygning ideer.

Af Greg Vandenberge

onsdag den 16. december 2009

Find den bedste Web Hosting Service

Er du på udkig efter en ny web-hosting-tjeneste? Web Hosting nørder kan hjælpe dig ved at give uafhængige vurderinger af de bedste web-hosting-udbydere. Denne liste består af billige professionelle web-hosting-tjenester, er alle under 10 dollar om måneden. Alle webhosting planer omfatter mindst én fri registrering af domænenavn og en 30 dages pengene tilbage garanti. Når du har brugt en bestemt web vært for et stykke tid, kan du derefter gennemgå din webhost på vores hjemmeside og lad andre webmastere, at de bedste og de værste!

Web-hosting-udbydere på vores hjemmeside er rangeret som den bedste pris-værdi ratio. Host pålidelighed, oppetid, nøglefaktorer, bonus features, har kundesupport, tidligere og nuværende bruger feedbacks, brugervenlighed og hosting priser taget i betragtning. Web Hosting Geeks også satser flere domæne hosting, grøn web hosting, VPS web hosting, dedikeret server hosting, gratis domæne navne, gratis yahoo marketing og gratis Google AdWords på deres hjemmeside. Web Hosting Geeks blog holder dig ajour om industrien nyheder, trends, produkter og diskussioner.

Web Hosting Geeks Awards og certificeringer er givet til de bedste værter i branchen, som har bevist deres værd ved at levere enestående service til deres kunder. Alle vores certificerede website hosting-udbydere er omhyggeligt undersøgt af erfarne webmastere til at yde den service du har brug for! Så, som du kan se, Web Hosting Geeks har mange værktøjer til at hjælpe dig med at vælge det bedste web-hosting-tjeneste muligt.

fredag den 4. december 2009

SUPRA mani og SW SALG

What's up alle! Håber, at alle nød den sidste lange weekend af sommeren!

Vi har besluttet at køre vores salg til søndag den 13 september. Vi er stadig tilbyder 20% rabat når du køber 3 eller flere elementer. Under 3 elementer, du får ingen skat. Skate Hardgoods er ikke inkluderet.

SUPRA MANIA fortsætter så alle SUPRA sko er 40% OFF !!!!!

Salget er på @ begge SWITCH steder.

Vi ses ved BUTIK!

fredag den 27. november 2009

762-764 NIENDE


Ser man mod sydøst, 1940'erne.
(Courtesy Durham County Library / North Carolina Collection)

762-764 niende St., den bookend til de to-etagers strukturer på Perry St. udgangen af den niende St. kommercielle bånd, synes at have været bygget i slutningen af 1920'erne. Det første omgang til huse Whitmore's Bageri på 762 og Mack's Levnedsmiddel-butikken på 764. Ovenpå lejere synes at have været beboelse.

1950'erne

762 Hoke Telev & Radio Serv
Lee's Watch Repr Shop
764 Jakes Inc sportslige GDS

1960'erne

762 Lees Urmagere Shop
764 Brown's Auto Supply Co

1975
764 Sloan Auto Parts Inc

Butikken forblev Sloan's Auto Parts gennem 1980'erne og 1990'erne.


762-764 niende, 1980.

Det ser ud til i øjeblikket hus Stitch Doctor Broderi på 764 niende og A1 Mail Stop Shoppe på 762 niende.


762-764 niende, 04.05.09

Find denne plet på et Google Map.


36.009912, -78,921882

mandag den 23. november 2009

Forberedelse til en praesentation

Regelmæssigt jeg holder foredrag for kolleger. Jeg er ikke altid tilfredse med den måde min præsentationer gå. Nogle gange har jeg løs styr på tiden. Eller jeg ikke får det, jeg ønskede at gøre på tværs. Osv

For nogen tid nu er jeg øve en ny præsentation strategi, der virkelig fungerer for mig. Jeg har ikke læst nogen bøger eller artikler om emnet. Og ikke gå til en præsentation kursus (- men jeg håber, at om kort tid!). Så måske min tilgang er død-forkert. Hvis ja, bedes du fortælle mig. Og hvis du har andre tips og tricks du vil dele, kan du efterlade en kommentar.

Det meste af den tid, jeg får en begrænset mængde tid til at give præsentationen. Siger 30 minutter. Min nye tilgang til at fremlægge det sådan her:

Jeg starter et dokument (ikke et nyt dias!). Jeg skriver ned omtrentligt billede af præsentationen i korte linjer af text.Then jeg starter detaljer at redegøre for. Jeg bogstaveligt skrive ned hvad jeg ønsker at sige. Dette er min script.Then jeg læser teksten, og tiden det. En gang i stilhed og en gang højt. Hvis det passer ind i den tid, jeg fik for præsentationen, jeg flytter til næste trin. Hvis ikke, jeg begynder at slette text.So teksten passer til den tid slot (og giver tid til spørgsmål og kommentarer!). Så går jeg over teksten og markere centrale sætninger jeg ønsker i siderne. Dette hjælper mig med at få rene lagner, at der ikke er tilstoppet med tekst. (Jeg elsker den moderne 'web 2.0' stil præsentationer! Men jeg er endnu ikke nået, og at der ikke altid virker i et corporate indstilling synes jeg.) Så vil jeg gå videre til at starte et nyt dias, spredes de centrale sætninger over lysbilleder og tilføje visuals.I derefter gå over scriptet med lysbilleder og se, om det passer. Jeg vil også give præsentationen højt for 0 audience.Optional: Hvis præsentationen er meget vigtigt, jeg giver præsentationen til små test-gruppe. Deres tilbagemeldinger er indarbejdet i den presentation.The selve præsentationen er afholdt.

Does this make sense? Hvordan du forbereder en præsentation? Jeg vil gerne høre jeres historier.

Tags van Technorati: præsentation, forberedelse

søndag den 15. november 2009

Bibliotek Loot 9: laantagning fra Afar



Sidste onsdag, jeg blogges fra Sverige om historiske tal i hvem min interesse var blevet pikeret af museumsbesøg. Jeg holdt øje med yderligere oplysninger om dem som jeg besøgte for Stockholms boghandler, men er ude af stand til at læse svensk, mine muligheder var begrænsede. Så jeg også vendt åbne min trofaste netbook og gennemset Toronto Public Library katalog langvejs fra. Sikker nok, var der nogle Tomes opført der, som syntes der kunne tilfredsstille min nysgerrighed, og jeg lagt et par besidder. Mindre end en uge senere, jeg kom hjem for at finde tre af disse bøger, der allerede venter på mig på hold hylden. Er det noget under, at jeg elsker biblioteket? Her er de titler og forfattere, sammen med en beskrivende afsnit fra hver bog jakke:

Finding Atlantis: A True Story of Genius, Madness, og et ekstraordinært Quest for Lost World af David King: \ "Hvad Zeus, Apollon, og guderne for Olympen har til fælles med Odin, Thor, og guderne i Valhalla ? Hvad har disse til gengæld har at gøre med nuancer af Hades, faraoerne i Egypten, og herlighed sagnomspundne Atlantis? I 1679, bedøvet Olof Rudbeck verden med svaret: De kunne alle spores tilbage til en gammel tabte civilisation, der engang trivedes i det allernordligste Rudbeck hjemland Sverige. Han ville tilbringe de sidste tredive år af sit liv på jagt efter de beviser, som kunne bevise dette ekstraordinære teori. \ "(Jeg er allerede en tredjedel af vejen ind i dette ene, og finde Rudbeck's liv og hans teorier lige så fascinerende som jeg forventede.)

Christina, dronning af Sverige: Restless liv i en europæisk Ekscenterpresser af Veronica Buckley: \ "Hun blev født på en bitterlig kold December nat i 1626, og i stearinlysets skær, fejlagtigt erklærede en dreng. På hendes fars død seks år senere, hun arvet den svenske trone. Hun blev undervist af Descartes, men kunne bander som den hårdeste soldat. Hun var malet en lesbisk, en prostitueret, en hermafrodit, og en ateistisk; i denne omtumlede alder, er det svært at afgøre, hvilket var det mest fordømmende etiket. Hun havde lært, men rastløs, progressiv endnu nydelsessyg; hendes lederskab var uregelmæssig, hendes karakter uforudsigelige. Sverige var for snæver for hendes ambitioner. Næppe havde hun nød det overdådige fejring af hendes officielle kroning tyve-tre, end hun abdicerede , konvertering til katolicismen (en handling på næsten dumdristig uafhængighed og politisk udfordring) og forlader sin kolde hjemland bag en ekstravagant nyt liv i Rom. Christina, dronning af Sverige, længtes dødeligt for eventyr. \ "

Strindberg: A Biography af Michael Meyer: \ "Kaldet", som største geni af alle moderne dramatikere «af Eugene O'Neill, Strindberg var en af grundlæggerne af den moderne teater - en produktiv forfatter, hvis værker bebudet de Pinter, Beckett, og Ionesco. Men trods deres beundring af disse samtidige som Ibsen, Tjekhov, og George Bernard Shaw, Strindbergs værker er blevet misforstået og afvist af hans kolleger svenskere, der gennem hele sit liv betragtede ham som en krank og en fiasko. I denne definitive biografi, Michael Meyer, den førende oversætter af Strindbergs spiller i engelsk, præsenterer en fuldstændig og ærligt portræt af Strindberg som menneske og kunstner. \ "

Altså, jeg er hjemme i Toronto, men min uddannelse på svensk historie og litteratur fortsætter.

torsdag den 5. november 2009

Surf's Up, en retrospektiv

Surfing er den perfekte sport at danne par med den glemsel-elskende kult Suicidefoodism.

Hvilken bedre illustrerer go-with-the-flow holdning, den ydmyghed-in-the-face-med-store-styrker udsigter for selvmordstanker, \ "fødevarer \" dyr?




Disse svin får deres mager følelser af magt gennem handlinger indsendelse. Kun gennem annullerer af selvet, kan de selvstændige blomstre.

Det er præcis den slags paradoks bevægelsen trives på.






Surfing er den helt rigtige metafor for livet af svin hjernevasket af barbecuers.









Den Offerskikkene svin holde fokus, aldrig at lade de barske kendsgerninger i virkeligheden trænge sig på erfaringerne fra det øjeblik. For en magi, kan de mener, det er bare dem, og de bølger derude. Nothing Else Matters. Deres dybe futurelessness eksisterer ikke, når de er ét med havet. (Hog Island BBQ maleri vist her.)




Selv hamburger er hangin 'løs.





fredag den 30. oktober 2009

MoCo Dem. Central-Com's Marc Korman paa \ "Political Pulse \" paa Ch. 16 TV

Marc Korman, et medlem af Montgomery County centralt udvalg og en gæst blogger på Maryland Politik Watch Blog, vil være på den \ "Politisk Pulse \" TV-show på:

To 17 september kl 9:00
Fre-søn, 18 til 20 september kl 6:00 og
Ti 22 september kl 9:30

Emner, der vil blive drøftet omfatter anbefalingerne fra Central-udvalget vedrørende november, 2008 Ficker og slots stemmesedler initiativer og rygter / tanker om nogle af de interessante staten og Montgomery County løb i 2010.

Politisk Pulse er på Kanal 16 tv i Montgomery County.

tirsdag den 27. oktober 2009

Have update: August 2009


Sidste par dage i måneden betyder en have opdatering er i orden. På nogle måder haven er en trold igen, men i en Shrek slags måde.

Gå rundt i haven og sætte i to bits værdi af arbejde i sidste uge ... her er mine bemærkninger:

Den måned har haft dips og bakker af temperaturskift, og lige nu er det køligere, og vi har haft masser af regn. Det gjorde de lugning meget nemmere, så vi ryddede op i gården på steder, min knægt besætning og I. Vi har været tvunget til at slå mere end sædvanligt, og jeg får klagen: \ ", men jeg har lige klippes, at for to dage siden \" hvortil jeg svare: \ "ja, og gå se på det ... det har brug for det igen \".

I går var en birding dag for mig! Jeg elsker at se de forskellige sorter, og nu med deres citron fjerdragt de goldfinches er tilsyneladende ... en sad heldigvis på mit hjemmelavet lille stativ, selv om de aldrig ser ud til at lande på ét sted for længe ... og ganske rigtigt faldt hurtigt til den sti, hvor kimen til luget græsser helt sikkert var prisen for øjeblikket. Så det var ned til den næste serendipitous måltid.

En kolibri susede af mig ... og det var en lykkelig dag.

Den japanske biller, som i forhold til andre år var ikke så skadelig ... men mens jeg troede jeg var undsluppet deres interloping, jeg kan se, at de simpelthen er blevet mindre i antal og mere omhyggelige med smag. Min nye japanske ahorn kiggede lidt mærkeligt, og ved nærmere eftersyn så jeg hvorfor! Bladene er blonder og copulating biller dase på deres kanter. Og som sædvanlig de feste på Harry Lauder's Walking Stick (de fortrak hassel). Forbi nogle hjem i nærheden af min ejendom, jeg havde bemærket den afslørende anstrøg på nogle af de store Burr egetræer. Det betyder, at de stadig spiser i området i ret stort antal. Som i den middelalderlige bøn gamle Jeg takker Gud for at slippe fra min insekter Viking horder.

Jeg har brug for at hente mine tomater, men er ked af, hvordan de lider af revner i år. Næste år vil jeg sætte et par Bedre Boys for sikker-de altid ser ud og smage godt. Jeg vil stadig vokse arvestykker og kan spare nogle frø til næste år afgrøde, men de har en ulempe i et dårligt år. Mindst Brandywine gjorde.

Jeg plantede en 'Jack Frost' Brunnera-jeg elsker det! det tager smukt til stedet og giver mig glæde hver gang jeg ser på det. Bladene er, at Martha Stewart slags bleggrå grønt i et stort hjerte form, hele planten et kompakt tue.

Jeg havde mere end et par fejl og skuffelser i haven. Den søde ærter overhovedet ikke udseende under stativ lavet netop for deres gode fornøjelse. Det crabapple træer er blottet ved sårskorpe, bortset fra nogle bøjler på. Den gamle fighter, Prairiefire-det modstår skurv til udgangen så meget som det kan, og dette år var det et spørgsmål om mere heltemod end sejr. Der har været mere end den forventede blight. Om vinteren Honeysuckle har mange filialer, brunet, at jeg nu nødt til at fjerne. Den Therese Bugnet steg blev ramt med det også.

Der var nogle behagelige overraskelser, så godt, som haven afspejler Guds godhed i temperering vores tab med, at nåde, at en have giver. Når den søde ærter voksede ikke jeg finder en klematis er seeded-ser ud til at være et efterår klematis, så jeg nødt til enten at placere den et andet sted eller bygge det en ordentlig arbor. Den salpiglossis fra sidste år containere selfseeded under et hegn i temmelig dårlig, men unmown jord. At se dem lyse, exotically skimmeldannelse blomster kigger ud var spændende. Det tager ikke meget til at hidse mig;) Jeg havde også lidt violas foråret op i nogle af de containere ... nice dem. Jeg har ingen anelse om, hvor de kom fra, da jeg ikke kan huske plante. og hvis jeg gjorde, og glemte - det var dejligt at se deres glade små ansigter kigger blandt andet forventes blomster. \ "Hello, surprise! så glad for at være i live \"

Og med den besked fra Violas Jeg forlader dig, venner, indtil næste gang.

Technorati Tags: haven rapport, eftersommeren

fredag den 9. oktober 2009

North End Outreach 1

I dag er vores første hele dag i vores 'springet'. Vi ankom i går aftes og havde en god diskussion af, hvad vi gør, og hvordan og hvem der er ansvarlig for hvad. Det er så godt, når du se forskellige mennesker at afhente de ting, de er gode til, eller de ting, de kender. Især når der er mennesker, der nyder at gøre de ting, jeg kæmper med!
I dag er vi gå i gaderne, og nogle fokuspunkter - ligesom domstolene - og engagerende med mennesker. Vi ønsker at finde ud af om 'bor i North End' også at invitere dem til vores arrangement på torsdag aften.
Jeg tror, vi kommer til at lære en masse.

mandag den 5. oktober 2009

Googles Ad Exchange 2.0: Den hoeje pris paa at genopbygge online display markeder

Mens jeg var væk på ferie, Google formelt afslørede sine planer for en annonce udveksling foran "centrale organisationer og forlag" i slutningen af juli. Dette synes at være den seneste fase i Googles langsomt brænde lanceringen af efterfølgeren til DoubleClicks eksisterende annonce udveksling , som (så vidt jeg kan se) var altid en USA-kun-sagen [...]

søndag den 27. september 2009

Angel Glade

Du vil måske undre sig, når de udskriver-o-rama, at denne sommer har været for mig outfit-mæssigt skal dø en blødning død? Hvornår er Susie vil stoppe rode rundt med sådanne meningsløse mønstre og sættes på en sort slør af Ann Demeulemeester og duen grå af Rick Owens? Well, når det bliver koldere, hvilket ikke er helst snart overvejer jeg føler mig lidt af en indisk sommeren, der kommer på, kan jeg henvende mig til at rode rundt med teksturer, men disse udskrifter vil glimt gennem stadig grund til lagdeling formål, de ting med print på har sine fordele. Mere specifikt disse beklædningsgenstande, at jeg har meget venligt modtaget fra Michael Angel som følge af en udstationering om hans butik, der er specielt bygget med lagdeling i tankerne.

Men som jeg sagde, at sommeren er ikke færdig endnu, så tryk-O-Rama fortsætter et stykke tid længere, mens I print-kynikere derude fortsat ønsker en sort indhyllet klud til at lande på mit hoved. Med hensyn til ordspil i titel, det må man sige, at jeg ikke selv en stor fan af Angel Delight men Angel Delight i form af kanonbrag tryk på silke / chiffon toppe, lycra leggings og en Gossamer tynd Kaftan er langt langt at foretrække for syntetiske karamel smagende gunk som måske eller måske ikke er klumper i den.

Først til ruinerne af Reculver vi gik. En middelalderlig kirke-og romersk fæstning ruiner nær Herne Bay, der opfordrede til flamme-minimalistisk prints. Et ligner enten en forvrænget blomst eller en Usain Bolt-art abstraktion. De øvrige har denne glasmaleri virkning. Da vi forlod, sagde en pige til mig \ "Jeg spekulerede på, hvem vil være iført en sådan fantastisk outfit op her, og så indså jeg, at det var en berømt mode blogger! \" Yup, Reculver - officielt den fjerneste sted at være outed som dem dirty arter - mode bloggere * tut tut *.

Op mod den døende dagslys, især de udskriver kommer i deres egen ...

Derefter helt ned til Muddy Waters af Westgate, da tidevandet var ude og en masse af tang og lavt rock pools sakker bagud. Disse leggings gav boyf's g'pa lidt af et chok for, hvad der skulle have været en rutinemæssig søndag morgen. Actually , jeg har dem nu og stadig slags gør en intern dobbelt tage, når jeg ser på de trykte .... Det er absolut en skør Photoshop eksperiment, der tilfældigvis landede på et par godt cut-leggings (high-loops, så tum bliver suget i. .. perfekt til min pork pie-trangen dage).

Så mange farver, der varierer langs hele længde og bredde, at det næsten virker som en skam at dække over røv med noget. Tregging opfordre strejker.

Så endelig har jeg et uheld perfektioneret Ruth Hogben sorte røg virkning (se Gareth Pugh A / W 09 vid) i tøj form. Denne super let, super luftig Kaftan har sit eget liv i vinden blæser det i alle former for formationer, der er herre over. I en mindre breezy, beachy sammenhæng selv, et bælte, nogle tucking i og knuder ville tæmme denne trykte bæst.

onsdag den 16. september 2009

Gravide kvinder at faa influenza vaccine

Et svin influenzavaccination kampagne vil blive lanceret i efteråret for gravide kvinder og personer med underliggende sundhedsmæssige forhold.

tirsdag den 15. september 2009

Votive

Everyday Mirakler: Medical Imagery i Ex-Votos "De udtryk for vores forhold til sygdom er smukt illustreret i ex-voto, en hengiven maleri giver takket være en helgen eller guddom for en mirakuløs helbredelse eller en velsignelse. Den tro har altid brugt bøn at påberåbe sig ved hjælp af helgener som et middel til at helbrede de syge og slutter en \ 's lidelse. hengiven Disse malerier er en individuel \' s udtryk for tak for forbøn af det guddommelige i en krise, et øjebliksbillede af sygdom og helbredelse. De tilbyder en sjælden mulighed for at se sundhed, helbredelse og sygdom gennem hjerter og sind for at den almindelige borger. " Anatomi:: Italiensk Tradition:: Mexicansk Tradition:: Tidlig Medical Guides:: Galleri (klik for større) Mere Mexicansk antik ex-votos her [nogle favoritter]

tirsdag den 8. september 2009

Der er mere end strandene paa Sanibel Island

Min favorit aktiviteter under min ferie ved Sanibel Island er cykling de mange stier og gang den naturlige bevare stier.
Den Bailey track er et populært trail nær stranden, vrimler med mange fugle og lejlighedsvis Alligator.

En bikube overtog en ugle's reden. Nyt i år i Periwinkle bevare, et spor dedikeret de fugle og sommerfugle. (Jeg kan ikke anbefale det i midt på dagen, det var så varmt)

Her er vi cykling på kanin vej trail.

fredag den 28. august 2009

En regelmaessig Nightmirror

Jeg vidste, når mor købte kappe og spejl for nedenunder at det skulle være en stram klemme som kælderen lofter blot er ikke så høj. , Og pejsen har allerede en mursten skorsten, forlader endnu mindre gulvplads.

Dette blev bekræftet under Lawrence besøg mandag.
Den nye spejl er i en ramme, der sidder oven på den kappe.
Det er alt sammen meget udsmykkede og smuk.

Men udsmykkede æder rummet. Hvad det beløb, der er, at rummet er så stram, vil vi sandsynligvis ende med at fjerne nogle af de mursten i hjertet til at rumme det.

Put mursten i. Tag mursten ud. Måske jeg skulle have været en Mason efter alle.

fredag den 21. august 2009

Winston's boerste med Celebrity

Nylig, Megan Hauserman (af 5000 VH1 virkeligheden viser herunder hendes egen Megan ønsker en millionær) var i New York, og hun medvirket til at gøre en drøm af minen kommer rigtigt: et skuespil datoen for Winston og hendes egen runty Chihuahua, Lily. Lily er min yndlings hund i verden, især fordi hun ligner ikke en hund på alle: hun er mere som et marsvin på stilts med en alt for lang tungen og en helt dødtræt ud disposition. Ligesom Winston, alt om hendes skrig: ikke af denne verden.

Ovenfor er nogle vælger fra mødet i Winston og Lily. Jeg ved det ikke voldsomt begivenhedsrigt, men jeg virkelig har lyst til at få de to sammen er en begivenhed i sig selv. I mit hoved, er dette episke. Og hvis ikke andet, i det mindste beviser, at Winston er langt bitchier end nogen kvindelig hund.

tirsdag den 18. august 2009

Hvilken form for Traebearbejdning Do You Do?

Var det ikke Will Rogers, der sagde \ "Jeg har aldrig mødt et aspekt af træforarbejdende jeg ikke lide. \"?
I'm hele kortet med træ. Der er blot alt for mange ting, jeg gerne vil prøve.

Jeg kalder mig selv en woodworker, men når folk spørger, hvad jeg gør, jeg altid velkommen. Tja, jeg har bygget et par handplanes, jeg har lavet et par stykker af møbler i forskellige stilarter, nogle hjem tilbehør, et par penne, og så min stemme stier ud med et skuldertræk. \ "Stuff \", siger jeg.
Jeg har prøvet chip udskæringsmaterialer, snor indlæg, drejning, rustik træforarbejdende, øse gøre, og nu prøver jeg udskæringsmaterialer-in-the-runde.
Jeg har fået styr på ingenting, men jeg er sikker på at have et godt tidspunkt at spille på træ.
Jeg har fundet min passion i en generel forstand, men kan ikke sige, at jeg har opdaget, at et aspekt af træ, der virkelig er \ "den. \" Jeg selv helt stinke på visse ting, som min nyeste dille, udskærings - i-runde. Men jeg er fast besluttet på at \ "get \" dette. Jeg vil virkelig gerne være i stand til at reproducere de antikke handplane i billedet.
Forståelse udskæringsmaterialer og gør dit kniv eller gouge gøre, hvad din hjerne ønsker kan være to forskellige ting. Jeg kender dig uslebne en form og derefter arbejde på niveauer, fra høj til lav, gradvist at fjerne flere af affald område. Jeg ved også, at du altid skære ned fra en høj stedet til et lavt stedet. Men det er alt jeg ved. Det er en udfordring, men jeg vil gerne være i stand til at hævde at være en Woodcarver en dag.
Nogle mennesker kan let besvare spørgsmålet \ "Hvilken form for træforarbejdende gør du så? \" Nogle kan ikke. Og for dem af os, der elsker ethvert aspekt af træ (undtagen til drejning - I'm ikke vilde om, at et), måske er der en anden betegnelse for, hvad vi gør.
Jack-Of-All-Træbearbejdning, Swiss Army Kniv Træbearbejdning, Everything-but-The-Køkken-Håndvask Træbearbejdning, Nye Træbearbejdning?
Jeg ved .... FUN Træbearbejdning!

lørdag den 8. august 2009

Sport Media Group saelger Front for ae87, 500

SMG har trukket sin interesse i forbrugerens magasin sektor efter sælger herre titel, Front, til uafhængige udgiver Kane

torsdag den 30. juli 2009

Golf Holidays

Jeg er en golf elsker, der praksis golf næsten 3 gange om ugen på de mange golfbaner i dræbte af landets klubber i Singapore. Golf er min hobby og min lidenskab og også en række min virksomhed forhandlinger er færdig på fodboldbanen over golf. Min anden passion er rejser til de mange forskellige lande i verden. I modsætning til nogle, jeg er absolut i stand til at gifte sig både mine lidenskaber: golf og rejser sammen! Hvordan gør jeg det? Nå, hvert et halvt år, jeg fandt en golf ferie i de mange smukke oversøiske steder som Florida! Jeg må kraftigt opfordre alle golf elsker at tage golf ferie, hvis du ikke har gjort det for disse helligdage er dobbelt så sjovt, hvad du kunne få fra en almindelig ferie, som det forener både store fritidsaktiviteter sammen med dine foretrukne hobby!

torsdag den 23. juli 2009

Great Ure!

Rolex-ure er "must-elementer" for alle se kærester og samlere. For den gennemsnitlige mand på gaden, disse ure er også ure at have på grund af deres prestige, mærke, høj kvalitet og design.
Når det kommer til Rolex ure, præmien priser de kommandoen ofte kommer direkte til tankerne hos mange. Tja, det kan ikke altid være tilfældet, for man kan få det bedste udvalg af Rolex-ure til de laveste priser nogensinde på www.bestoftime.com!
Du kan spørge, om jeg kidding? Naturligvis ikke, jeg er ikke for sjov, især når jeg skriver om dette nationale blog Singaporeans kærlighed! Best Of Time er i stand til at videregive sådanne fremragende rabatter på Rolex-ure til kunder skyldes, at det er en uafhængig forhandler af nye og pre-ejede Rolex ure og den modtager disse ure i bestemte mængder. Sammen med en lav mærket op, Best Of Time er dermed i stand til at undgå priskonkurrence kontrol fastsættes af fabrikanter!
Alle de Rolex ure solgt er 100% certificeret ægte og autentiske; komme med en 3 års garanti og gratis FedEx shipping, så du vil vide, at hvad du får, vil være den allerbedste!
Hvad mere er, Best Of Time er akkrediteret af Better Business Bureau, der har den højeste A + rating, så du ved, du er tjent med et fremragende arbejde! Hvad venter du på? Få dit Rolex-ure fra Best Of Time nu!

onsdag den 15. juli 2009

Army oberst doer i Assam hoejovnskoks

Ved Subir Bhaumik
BBC News, Calcutta

En indiske hær oberst og hans chauffør blev dræbt i et kraftfuldt landmineproblemet eksplosion i Indien 's nordøstlige stat Assam, embedsmænd sagde.

Hæren køretøj ramte landmineproblemet nær Balipara reserve skov i Sonitpur distriktet, ca 200 km (124 miles) fra Guwahati, et forsvar talsmand sagde.

Området har været cordoned start og en søgning drift er blevet lanceret.

Politiet har beskyldt de bandlyses Nationale Demokratiske Front Bodoland (NDFB) for angreb.

Den NDFB er blandt en række af separatistiske grupper kæmper for et uafhængigt hjemland for forskellige etniske minoritetsgrupper i Assam.

"Eksplosionen rev gennem jeep grove. Obersten og hans chauffør døde på stedet," en forsvars-ministerium talsmand i Calcutta fortalte BBC.

Andre køretøjer i konvojen var sikker, da de stoppede umiddelbart efter hoejovnskoks, sagde han.

Eksplosionen fandt sted, da obersten var på vej til sin base i Tenga dalen i omkring staten Arunachal Pradesh, der grænser op til Kina.

torsdag den 9. juli 2009

Richard's koedmarkedet

King Richard giver endnu et eksempel på narre-ledes dyr snookered ved en billig krone. (Husk denne? Hvad med denne?)

Det er ligesom han mener, han er faktisk i gebyr. Er han ikke spekulerer på stigrør i en overordnet-slidlagets knoldesparker til tronen? Er han ikke vide, hvor ingredienserne til boudin komme? (Boudin, ved den måde, er en sausageal vare populær blandt andre steder, i Bayou.) Er han ikke mærke til, at befolkningen i hans gemen Kongerige dwindles? Er han ikke se mennesker med knive på ryggen?

Han er en nyttig marionet. Intet andet. Efter han har forenet "mennesker " under en pølse-farvet banner-boudin kommer i blanc, noir, og rouge sorter-de vil blive ofret. Og når de er gået, vil det være hans tur til at blive hejst på maskinen af staten og bragt ned til sin endelige plan.

Men hvem ved? Måske han har fornemmet historie udfolder sig omkring ham. Måske han har besluttet, at der tjener som en midlertidig frontfigur er det værd.

(Tak til Dr. skeletonkrewe for foto.)








Addendum: Vi kan ikke fortælle. Er denne unge svin glad for at være forvandlet til levende pølse? Eller på randen af tårevædet panik? Han er ikke en vassal Kong Richard's, så vidt vi ved-bare en elendig genstand for nogle navnløs boudin-baserede tyran.









Næste Selvmord Mad session: Crazy? Vi viser dig sindssygt.

fredag den 3. juli 2009

Fremtidige gazing

Af Ian Hardy
Reporter, klik

Den verdensberømte Massachusetts Institute of Technology - MIT - er en grobund for boffins - den næste generation af gadget skabere.

Ti tusinde studerende, fem skoler og en kollegium herunder berømt Media Lab fyldes op MIT - som har et årligt budget på langt over $ 500m (£ 302m).

Hvert år hundredvis af nye opfindelser og patenter er oprettet på MIT og millioner af dollars er optjent i royalties fra tidligere projekter, der er blevet offentliggjort. Så hvad 's næste

Elektriske biler

Elektriske køretøjer forskning er gået i overgear nylig og MIT 's Smart Cities Lab er ved at udvikle et helt nyt transportsystem for bymiljøerne ét element, som kunne være stabelbare City Car.

De er ligesom bagagevognene i lufthavnen. Du vælger en op, bruge det kort og slippe den ud på en anden placering.

City Car afgifter mens stablet.

"Det har skærme, batterier ombord og forskellige systemer, som hjælper os bruge køretøjet," sagde William Lark, en MIT forskning assistent. "Men det vigtigste element i dette er den dybe tallerken selv.

"I stedet for at have en traditionel drevet tog med mekanik i hele køretøjet," sagde han.

"Vi kan lokalisere alt at hjulet selv og gøre tingene gerne dreje hjulet en fuld 120 grader, der giver os mulighed for at få køretøjet spin på en skilling, oversætte sidelæns, giver dig alle de friheder og bevægelser, som du kan få bare flytter rundt som vi gør som mennesker i dag.

e-bikes

Den Roboscooter følger samme filosofi - ren, grøn og tilgængelige når som helst hvor som helst for hurtig ture. Også gebyrer på sin station og foldes op til en ultra lille fodaftryk.

En anden MIT projekt er en elektrisk cykel, der gemmer pedal magt - tillader rytteren at udnytte det, når der går op bakker.

Af alle mobilitet opfindelser dette er en, der kan få den hurtigste og største indflydelse i eksisterende samfund.

Ryan Chin, en videnskabelig medarbejder ved MIT, sagde: "Der er faktisk en masse e-cykler derude i Kina og Europa.

"Over 20 millioner af dem i Kina. Den primære forskel er, at vi har integreret motor og batteriet sammen i hub rummet af hjulet, som giver os mulighed for nemt at opgradere denne enhed i enhver cykel."

Design af nye køretøjer er kun ét aspekt af Smart Cities Lab.

Deres store billede er en verden, hvor ryttere og køretøjer træffe beslutninger baseret på tidstro data.

Ideelt et navigationssystem vil fortælle rejsende hvor hurtigt de kan komme til deres bestemmelsessted, og som er den billigste vej til at tage.

Robot plejere

Mange forskere i USA arbejder på at give robotter evnen til at lære om deres miljø uden hjælp fra mennesker, der byggede dem.

Allerede robotsystemer PET er blevet udviklet, som kan fodres med oplysninger om terrænet foran det af en cirkel af kameraer.

Det er ikke på forhånd programmeret til opgaven - men træffer sine egne beslutninger øjeblikkeligt om, hvilken vej at tage.

Når robotter kan lære de kunne finde en rolle inden for mange forskellige områder.

Japan, for eksempel, håber at bruge humanoids som pårørende til en stadig ældre befolkning.

Alternativt miniatureprodukter robotter måske en dag gennemgå gennem vores tarme søger og fastsættelse medicinske problemer.

En læring robot projekt på MIT er en ornithopter, der har en computer om bord. Hver gang det flyver den lærer, hvordan du flyve bedre. En dag kan dette være den perfekte overvågning eller søgeværktøj.

MIT ph.d.-studerende John Roberts sagde: "Der er en masse datamodellering kraftværker, som er vigtig, fordi nogle af læring algoritmer kan være forholdsvis intensive.

"Vi har en række sensorer her, der er i stand til at måle hastigheden det 's spinding, accelerationskvotient det oplever."

Bedre batterier, mindre chips og mere computerkraft hjælper projektet komme tættere på sine endelige mål, som er til robotten fugl at efterligne udholdenhed, manøvredygtighed og hastigheden af et levende væsen.

Det er de udfordringer, som generationer af studerende og professorer ved MIT har tackles.

Tusindvis af timer af omhyggelige forskning, hundredvis af bittesmå videnskabelige fremskridt langsomt snigende i den rigtige retning, indtil den til sidst, for en heldig få Eureka øjeblik ankommer.

torsdag den 25. juni 2009

Refinery fyringer gnist walkouts

Tusinder af arbejdere i England og Wales gå ud til støtte for 650 olieraffinaderiet ansatte fyret for mellemstationer uofficielle strejker.

torsdag den 18. juni 2009

Van Shipley og slide guitar musik i Indien

Van Shipley var den første elektriske guitarist i Indien. Navnet Van Shipley er Methodist, han [var] fra Lucknow [Uttar Pradesh, Indien]. Han konstruerede sin egen elektriske otte strengen stål guitar i 1940 's. Grunden han gjorde dette var, at han 'd studeret indisk klassisk musik under Ustad Alaudin Khan, den førende klassisk musiker i Indien, som også var en nutidig af Ravi Shankar. Han har også studeret violin med en tysk lærer ... så han gjort en otte string guitar, i stedet for en fem-strengen. Hans guitar var en solid guitar, der er designet til hans stil på det tidspunkt, var det futuristiske.
Van Shipley "Aawara Hun" & "Mujhe Kisi Se Pyar Ho Gaya" -. mp3

Van Shipley - Hum Donon Må Premi Duniya chor Chale -. mp3

Flere klip af Van Shipley 's musik fra den fremragende site, Hamara CD, pakket med fri perle lydklip fra det indiske subkontinent, hvor du kan også tilpasse din egen cd.

Steel Guitar I Indien, Country Music fra et andet land! l Debashish Bhattacharya er en anden indiske slide guitar musiker, der spiller klassisk indisk musik på Hawaiian guitar, der blev indført til Indien gennem musik af Tau Moe l indiske Klassisk musik på Hawaiian guitar l Et andet eksempel på indisk klassisk musik på Hawaiian guitar l Interview og koncert optagelser af legendariske verden blues og slide guitar master Bob Brozman.

søndag den 14. juni 2009

Kunne Vil Lewis indstilles til hovedet op News International titler?

Observatør medier klummeskribent Peter Preston mener, at en uventet consquence af parlamentsmedlemmer omkostningsgodtgørelser rækken kunne tilbagelevering af Telegraph chefredaktøren Vil Lewis til Wapping som redaktionelle direktør med ansvar for alle News International's nationale titler. Dette vil udfylde det hul, som Les Hinton efter han op længere oppe i News Corp stigen i [...]

mandag den 1. juni 2009

Skrupskoer ophold toppen af diagrammer


Skrupskør er Dizzee slyngel anden UK chart-Topper

Britiske rapper Dizzee slyngel har toppet den britiske single chart for anden uge med sit hit sang skrupskør.

Den 24-årige londoner afholdt off konkurrence fra Black Eyed Peas og svensk sanger Agnes der trådte diagrammet til tre med Release Me.

I mellemtiden Britain's Got Talent 2008 finalister Escala indtastet album chart på nummer to med deres selvtillid titlen debut album.

Den strygekvartet havde også en indgang i single chart med Palladio på 38.

Også i single chart, tidligere chart-Topper Nummer 1 fra Tinchy Stryder faldt en plads til fire, mens Eminem's Vi gjorde Du smuttede ned seks steder til 10.

UK TOP FEM singler 1 skrupskør - Dizzee Rascal2 Boom Boom Pow - Black Eyed Peas3 Release Me - Agnes4 Nummer 1 - Tinchy Stryder5 Red - Daniel MerriweatherSource: Official Charts Company

Den højeste bjergbestiger i diagrammet var australske duo Den Veronicas der steg 146 pladser til nummer otte.

Eminem forblev øverst på album chart med tilbagefald, hans første studie album i mere end fire år.

Andre nye poster indgår en fire cd box sæt tidligere Pink albums på syv og 16. studie album fra 80'erne rockers Simple Minds ved 10.

Rock giganter Iron Maiden også trådt diagrammet på nummer 15 med levende album Flight 666.

Skotske sanger Paulo Nutini fortsatte med at holde fast ved sin plads i top 40 med sit debutalbum Disse Streets på 36, efter 122 uger på kortet.

lørdag den 30. maj 2009

Vindue paa Eurasien: Putin glaeder Denikin Hvem Nationalitet Politikker foerte til Lenin's Victory

Paul Goble

Wien, maj 25 - premierminister Vladimir Putin i går lagt blomster på Moskva grav af general Anton Denikin, en White Russian leder, hvis modstand mod forhåbninger om ikke-russiske nationer i det russiske imperium og ubetingede forpligtelse til at "udelelighed" i Rusland indledt vejen for sejren af Vladimir Lenin og Bolsheviks.
Tværtimod blev det Denikin manglende vilje til at gøre indrømmelser til ikke-russiske grupper, kombineret med Lenin's falske løfter om respekt for national selvbestemmelse, som førte til sammenbrud i den anti-Bolshevik årsag og tilladt kommunisterne til sejr, først på bekostning af russerne og derefter af de ikke-russere blandt og omkring dem.
Og derfor, som flere kommentatorer har allerede påpeget, Putins seneste bemærkninger, herunder navnlig hans nedvurdering af separateness af Ukraine, er bestemt til at køre mange ikke-russere væk fra Moskva, selv om de appellerer til russerne som "[seneste] udløbet af den [russisk] borgerkrig "og en bekræftelse af kontinuitet i russisk historie.
I går Putin lagt blomster på gravene for anti-Bolshevik generaler Anton Denikin og Vladimir Kappel, émigré nationalistiske filosoffer Ivan Il'in og Ivan Shmelyev, og Aleksandr Solzhenitsyn på Moskvas Donskoy Cemetery. Ledsager ham og formidle nogle af hans ord var Archimandrite Tikhon.
Efter læggedatoen blomster om lederen af det sydlige Rusland regering, Putin citerede Denikin forslag om, at "ingen skal have lov til at blande sig i forholdet mellem os, store og lidt Rusland, Ukraine. Det var altid en affære i Rusland selv! "Og han tilføjede, at Denikin mente, at enhver bevægelse mod splittelse var" utilladelig ".
Ifølge Tikhon, Putin "erindres om, hvordan han havde læst erindringerne af Denikin, hvor sidstnævnte siges, at på trods af hans fjendtlighed mod sovjetiske magt, selv at tænke på den opdeling af Rusland var en forbrydelse, ... især når man taler om den lille russiske jord - Ukraine "(grani.ru/Politics/Russia/Cabinet/m.151488.html).
Og den russiske ortodokse churchman tilføjede, at Putin havde givet penge fra hans personlige konto for genoprettelse af gravene af Denikin, Il'in og Shmelyev. For flere måneder siden, Tikhon sagde Putin havde set billeder af gravsteder, og besluttede, at han var nødt til at gribe ind for at støtte forberedelsen af nye headstones.
Under besøget, Putin roste Denikin og de andre som ledere forpligtet sig til at den russiske stat, der konstaterer, at "de vigtigste ting, der adskiller dem var en dyb og ægte kærlighed til moderlandet, for Rusland, sand patriotisme," noget, der gjorde dem "heroiske mennesker "i det, Putin indrømmede var" en tragisk tid "(forum.msk.ru/material/news/901048.html).
Sådanne bemærkninger er sikker på at blive godt modtaget af russiske nationalister enten som det seneste tegn på en "ende" til splittelse i den russiske borgerkrig ud af hvor Sovjetunionen blev forfalsket eller som begyndelsen på den bekræftelse af Rusland som en fortsættelse ikke så meget af USSR, men af det russiske imperium.
Dokumentation for denne blev givet i dag af nationalistiske Pavel Svyatenkov der tyder på, at Putins aktioner udgjorde en samordnet indsats for at skabe en ny stat ideologi, en, der ville adskille hans regering fra stalinistiske fortid og i sidste ende føre til "genskabes arvesagen af vores stat fra den russiske Empire "(www.rus-obr.ru/day-comment/3020).
Andre forfattere, men også mange på venstrefløjen, er rystet over Putins fejringen af ledere, der kæmpede for Bolsheviks (Denikin og Kappel), udtrykte tilfredshed med de aktiviteter, som nazisterne i at begrænse udbredelsen af kommunismen (Il'in), eller på anden måde var imod rettigheder for folkene i Rusland.
Men det mest alvorlige umiddelbare konsekvenser af Putins ord forventes at være på ikke-russere rundt og selv inden for Den Russiske Føderation. Som en forfatter påpeger i dag, "de historiske logik" Denikin ansat, og at Putin påberåber sig, "vil drive Ukraine væk fra os," dog attraktiv russerne finder det (www.rus-obr.ru/opinions/3025).
Faktisk er mange ikke-russere er sandsynligt at se den seneste redegørelse fra den russiske premierminister som yderligere bevis på, at Putin ikke se Ukraine som en uafhængig stat. I april 2008, Putin notorisk sagde, at "Ukraine er ikke en stat! Hvad er Ukraine? Del af sit område er Østeuropa, og en del, vil en stor del, blev givet til det af os! "
Og dermed, ligesom unreflective nationalisme Denikin ført til ødelæggelse af den anti-Bolshevik forårsage 80 år siden, så også de lige så unreflective nationalisme Putin vil kunne bidrage til den endelige opdeling af, hvad han og tragisk mange andre i Rusland og andre steder se som dette lands arvemasse.

tirsdag den 19. maj 2009

Burma 's San Suu Kyi er fastsat for retssagen

Burma 's Pro-demokratiske leder Aung San Suu Kyi, der foregår retssagen anklaget for at overtræde vilkårene i hendes husarrest.

søndag den 17. maj 2009

Rightmove vs lokale aviser 300 pix

Rightmove vs lokale aviser 300 pix, der oprindeligt er uploadet af pgflickrish.

søndag den 10. maj 2009

Nu her er et stort lokale kommercielle

Hvis jeg køber møbler i North Carolina, det er mit sted. Jeg vil føle sig godt om priser og endnu bedre om mig selv som et menneske.

onsdag den 29. april 2009

Laeger kritiserer 'gay behandling '

Planer om at fremme medicinsk behandling for homoseksualitet på en religiøs konference er blevet kritiseret af læger.

Arrangementet vil høre fra fremtrædende amerikanske psykolog Dr. Joseph Nicolosi, der sagde, han havde hjulpet mange mennesker til at blive heteroseksuelle.

Men Royal College of Psychiatrists sagde der ikke var nogen dokumentation herfor og en sådan behandling kan være skadelig.

De to-dages konference, der afholdes i det centrale London er blevet organiseret af kirken gruppe anglikanske Mainstream.

'Deal beviser '

Dr. Nicolosi sagde han havde været til at hjælpe folk til at "øge deres heteroseksuelle potentiale" i 25 år, og lægge sin succesrate blandt mænd på omkring to ud af tre.

Han sagde, han var at tilbyde et valg for folk, der var utilfreds med at være homoseksuel.

Mens Church of England sagde det ikke fremme sådanne behandlinger, anglikanske Mainstream troede en sådan tilgang er nødvendig for at blive mere kendt.

Dr. Nicolosi fortalte BBC News: "Vi har en hel del beviser for, at disse personer ikke er skadet, og at behandlingen virker.

"Vi er Andragender American Psychiatric Association til at se på de videnskabelige data."

'Fordomme og diskrimination '

Royal College of Psychiatrists (RCP) sagde, at der var ingen tegn på, at behandlingen virkede, og at det var sandsynligt, at forårsage betydelig nød.

En RCP talsmand sagde: "Der er ingen lyd videnskabeligt bevis for, at seksuel orientering kan ændres.

"Desuden har såkaldte behandlinger af homoseksualitet skabe et miljø, hvor fordomme og diskrimination kan trives."

Royal College sagde American Psychiatric Association havde indgået var der ingen videnskabelige beviser for, at homoseksualitet var en lidelse og fjernede det fra dets diagnostiske ordliste af psykiske lidelser i 1973.

WHO 's internationale klassifikation af sygdomme fulgte trop i 1992.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

onsdag den 22. april 2009

Eng Kai Er


Klik på dette link og se ud for damen kaldte Eng Kai ER, som var en National Science ASTAR Scholar (PhD) studerer Biomedical Sciences (Infektion Biologi) på Karolinska Institutet.

Eng Kai ER, 24 og hendes mandlige ven, Jan Philip, 21, viste verden, at Danmark kan være på højde med nogle af sine vestlige kolleger, da hun og Jan paraded Holland Village om natten den 24. januar 09 slidlagets slet ingenting!

De to er i øjeblikket står charge: de kunne blive pålagt en bøde $ 2000 eller blive fængslet i 3 måneder.

torsdag den 16. april 2009

Velsigne Vores Hus

Fra bogen, velsigne Rummet mellem os: A Book of velsignelser
af John O'Donohue

Maj i hus husly dit liv.
Når du kommer i hjemme her,
Kan alle vægten af verden
Falde fra dine skuldre.

Mai dit hjerte være rolig her,
Velsignet af fred i verden ikke kan give.

Maj i hjemmet være en heldig sted,
Når graces dit liv begær
Altid finde vej til din dør.

Mai intet destruktive
Nogensinde krydse dine tærskel.

Maj blive et sikkert sted
Fuld af forståelse og accept,
Hvor du kan være som du er,
Uden behov for nogen maske
Af pretense eller billede.

Maj i hjemmet være et sted for opdagelse,
Hvor mulighederne for at sove
I ler af din sjæl kan emerge
At uddybe og forfine din vision
For alle, der er endnu ikke nået frem til fødslen.

torsdag den 9. april 2009

Hvad har jeg gjort??

Som det er helt klart, jeg har skiftet skabeloner. Meget gerne starte en helt ny have, tingene vil blive snavset rundt her, indtil jeg får alle de planter arrangeret gerne jeg vil have dem. Jeg er ikke engang sikker på, at dette landskab design vil blive mit sidste valg.

Ikke desto mindre, lige nu jeg har brug for at skrive noget i forbindelse med havearbejde så der er ingen uvidende annoncer.

På min Facebook status for i går skrev jeg: "Ekstra mad miles drevet kun at købe økologisk negerer den samlede ydelse. " Dette medførte en bande af svar, som blev god. Uden goin i den alt for meget, blot fordi det er min artikel for onsdag papir, det har at gøre med de valg, vi gør, og hvordan økologisk havearbejde / landbrug undertiden ser ud til at blive brugt som en status symbol.

Så jeg stille spørgsmål til dig: Når du skal køre en ekstra 20 miles eller så (eller gør de fleste af dine økologiske udbud shopping online), for at købe økologisk havearbejde produkter, gør den ekstra udgifter til benzin (CO2 emissioner osv. ) og forsendelse og håndtering gebyrer (lastbilkørsel og / eller flyvende miles), annullere de fordele af miljøvenlige (dvs. organisk) havearbejde / landbrugsmetoder? Og bedes begrunde Deres svar med sund fornuft og giver eksempler fra personlige erfaringer.

Også, glem ikke at tilføje et tip eller to eller tre om, hvor til at sætte det ene eller det flerårige eller årlige eller træ eller busk, her i det nye landskab. Tak!

mandag den 30. marts 2009

Journalist Comb News Releases for Ubesvarede Information

Racing journalister fredag var desperat kombinerer stakke af pressemeddelelser for at finde ud af, hvordan de glip af en del af historien om Barber Motorsport Park.

Den hektiske søgning blev sat ud, når Jeff Iannucci af MyNameIsIRL.com offentliggjort baggrundsviden om Barber spor at udspurgt parkens forpligtelse til at følge op på løfter i fortiden.

Den MyNameISIRL.com historie kom som reaktion på en hektisk aktivitet af fawning nyheder / udtalelse historier tilskynde til Indy Racing League for at planlægge et kapløb på Barber. Under en omfattende indsats fra Barber at lokke de IRL at planlægge en race der, spor ledere insisterede på, at det ville gøre, hvad der var behov for at gøre det muligt for IndyCars til Passe hinanden på banen i løbet af race betingelser.

Barber var oprindelig tænkt som en motorcykel spor. Drivere sagde spor, som det er nu, ville gøre det meget vanskeligt at "overhale. "

Harried rapporteringspligtige sagde, at de kunne ikke finde "nogen antydning " af tidligere konflikter mellem spor, byen Birmingham, Alabama eller motorcykel racing række ledere eller enhver registrering af sporets gør gode om bestået løfter om forbedringer i officielle pressemeddelelser samt erklæringer fra spor embedsmænd. "Vi har lige regnede det spor, havde et rent referat af gør, hvad den sagde, at det ville gøre, " sagde en journalister, der spurgte om ikke at blive nævnt ved navn. "Ellers ville de har fortalt os, ikke? Tilsyneladende, Jeff fik nogle pressemeddelelser eller officielle briefing, at vi ikke fik. "

Journalisterne var også sigende at forsøge at finde ud af ", hvad det hele Google ting er " at Iannucci bruges til at grave historier om fortidens konflikter. De har også skylden en masse celle service driftsstandsningsperiode hele Alabama for at forhindre dem i at foretage opkald til kontrol med ikke-officielle kilder.

Læs MyNameIsIRL.com historie her.

I et beslægtet udvikling, Indycar Series afvist at bekræfte, at "den Belle Isle Test " er blevet den officielle standard, som en foreslået vej / gade selvfølgelig måles. Under den påståede system, hvis et spor var "ikke mere kedeligt end Belle Isle blev " end den ville blive anset for værdig til at forsøge at sælge til kunder (blæsere).

mandag den 23. marts 2009

regionale presse Awards : Gratis entr� for Children's Society Award

Journalistik, der kan gøre en enorm forskel for livet for udsatte børn er ved at blive anerkendt i en ny kategori på dette year� � � s Press Gazette regionale presse Awards .

lørdag den 14. marts 2009

torsdag den 5. marts 2009

My Treasures ...

jeg bare sige en særlig "tak" til Brenda, Diane, Suzanne, Stacy, Min mor og Wendy for at donere deres skatte til at hjælpe os bringe hjem vores skatte!
 Klasse Rings ... Diane, Suzanne og Minebekæmpelsesaktioner ... Kan ikke fortælle dig, hvad det betyder for mig at se dig gå w/mig og give afkald på noget ædle ....


Min ven Tracy, der bringer hjem en sibling gruppe 4 fra Etiopien havde en guld part at bidrage til at øge midlerne til deres vedtagelse ... Her er hvordan det virker ... Du indsamler guld og tage den med til festen ... Du forlader w/kontanter til dit guld og værtinde får 15%! Hvordan forbløffende er, at ... Jeg venter på min samlede nu, fordi så mange mennesker kom for at hjælpe hende, at de ikke kunne afveje alle guld (Du må elske mennesker WHO GET IT) ... Tracy har gjort $ 1,200 hidtil at bidrage til at bringe hjem hendes dyrebare børn fra Gold Party!!
Da hun fortalte mig, hvad hun gjorde gik jeg gennem mine smykker og dette er skrifter, der kom til at tænke på, da jeg så på den skuffen, "Du må ikke lægge op til jer skatte på jorden, hvor møl og rust ødelægge og hvor tyvene bryde ind og stjæle, men lægger op til jer skatte i himlen, hvor hverken møl eller rust ødelægger, og hvor tyvene ikke bryde ind og stjæle FOR hvor din Treasure ER DER dit hjerte vil også være. " Mattæus 6:19-21
Jeg besluttede retten derefter var der ting, jeg ikke havde båret i over 20 år gerne min klasse ring, fordelt guld kæder, og endda et par af ædle emner, og jeg satte dem i en sæk og bedt mine venner til at hjælpe ... Abigail og Joseph er langt mere værdifuldt end sølv eller guld til os ... Mine børn er de eneste skatte jeg kan tage til himlen w/me ... SOOOOOOOO igen jeg har brug for din hjælp ...

S0 jeg vil booke en part og have en på mit hus. Jeg ved, at det er dristigt af mig at spørge, fordi ærligt, de fleste af os aldrig har mødt, men oddly nok vi er familie her i cyberspace, så hvis nogen af jer har nogen gamle guld smykker, fordelt guld braclets, eller ringe, at du ville du overveje at e-mail til mig for mit parti, der vil hjælpe med at bringe Abigail og Joseph hjem fra Afrika, så skriv venligst en email til mig, og jeg vil sende dig min mail-adresse ... T-shirts der sælger store og når jeg pop på din blogs og se min knappen Jeg får meget glade og følelsesmæssige ... Tak, fordi du hjælpe! Vi er to dage væk fra Maggie's operation ... Hun ved noget, er op, og jeg vil bare sige tak for alle dine bønner ... Min søde Maggie pige vil trække gennem w/Lysende stjerner og det vil være et skridt nærmere til at helbrede hende fysisk ... Gud arbejder dagligt på helbredelse hendes hjerte og molding mig som mor! Love You All

lørdag den 28. februar 2009

Udvid din Plant Knowledge

om du er en afslappet kultivator eller haveaktiviteter guru, PlantCare.com har et væld af oplysninger om pasning og fodring af indendørs og udendørs anlæg. Du kan søge i omfattende plante database for at finde oplysninger om tusindvis af hus planter, deltage i og diskutere dine foretrukne havearbejde emner i plante forum , og udvid din plante viden med hundredvis af havearbejde tips og vejledninger .

onsdag den 18. februar 2009

Treasury advarer tryk over "udokumenteret spekulation'

A Treasury minister har rost medierne for høj kvalitet dækning af de finansielle markeder men har advaret om, at "ubegrundet spekulation" kunne underminere stabiliteten.

fredag den 13. februar 2009

' Rådets annoncer forandring kan skade det lokale demokrati'

Flytning lokal myndighed meddelelser væk fra regionale aviser mod Rådet ejede titler risici alvorligt �underminere �den regionale presse, avisen Society har advaret Cabinet Office minister Liam Byrne.

tirsdag den 3. februar 2009

Groundhog dag

disse faktisk er sorte tailed præriehunde Cynomys ludovicianus i stedet for groundhogs - men de ser lidt ligner mig.

Disse præriehunde bor i Parc Phoenix i Nice


præriehunde grave udarbejde Burrows med separat toilet områder, en lytter område i nærheden af indgangen, hvor de kan lytte til rovdyr, planteskoler og sovende kamre.
præriehunde er meget sociale dyr, og de ofte 'kys' hinanden - bindelag og familie styrkelse adfærd. Efter de 'kys' den præriehunde nette hinanden og generelt Snuggle op.
Jeg var så heldig at fange et par i den handling.
 Det navn, sort tailed præriehunde, stammer fra den sorte spids på halen-lige synlige i dette foto.


Tags: ,

Hendes Cute Little Doggy

Hendes Cute Little Doggy

lørdag den 24. januar 2009

Far, hvorfor har Gramma ser det bl?

jeg kan g?nogle mere alvorlige -end-snapshot fotografering hurtigt, s?eg regnede I'd bedre l? op p?hvordan du balance min hvide .
Jeg l?e om WhiBal kortet fra fiks Tack Sharp podcast er tilg?elige p?n intertron i n?eden af dig.

tirsdag den 13. januar 2009

velsignelser ...

Jeg har altid undret mig, hvorfor folk siger ting som, " Der er en velsignelse i alting "eller" Find sølv foring af situationen "eller" Alt, hvad der sker for en grund! ". Jeg endelig forstået netop denne dag.

Den lange weekend afslappet mig til at blive stress fri. Fra en fridag onsdag til underholde min datter i Met Museum for fire timer til en dejlig stille middag med familie og venner på Thanksgiving Day, til en dag af opgaver er afsluttet og en rekreation dag slutter det hele med den bedste følelse i verden en pige kan føle, venstre mig følelsen lidt nervøse og lidt overdrevet afslappet, hvis der er sådan en ting.

Jeg gik i seng ved 1 inthe morges, vel vidende, at i 5 timer, hvis lyd Amor 93,1 snart ville fylde rummet og mine ører. Jeg omsider formået at lukke låg på mine øjne på omkring 1:20 om morgenen. Jeg vågnede til den brændende fornemmelse i mine øjne og en temmelig stressende dag.

Jeg gik til at gøre som jeg får at vide og tage min bag at arbejde. Jeg ville egentlig at være der. Jeg havde glemt de piger, som jeg arbejder med, men desværre er min tid sammen med dem var kortvarig. Min datter blev fundet at have en enkelt døde lus æg i håret og skulle samles op straks. Tingene kun en forælder kan opleve, right? Da jeg gik ud af døren for arbejder, jeg er vokset lidt mere nervøse og lidt madder. Hvordan kunne hun have fået denne crap? Jeg vasker håret næsten hver anden dag.

Nå, jeg tog hende op, planlagt tid til at vaske håret, det sengetøj, huset osv. og derefter planlagt nogle off tid. Vejret var smukt, hvorfor så ikke gå til parken? Parken viste sig at være stor. Vi har brugt tiden på gynger og sang øverst på vores lunger. Jeg er sikker på, at mennesker blev stirre, men hvem bekymrer sig? Jeg var med min datter og beslaglæggelse øjeblikket. Det var vidunderligt.

Hvad jeg ikke havde indset var alle huffing og puffing her til morgen viste sig at være den største dag siden sidste onsdag. Faktum er, at jeg nyder livet med min lille en. Tak Gud for at give hende evig mig. Velsignelse i dag ud over dette var, at mine lektier blev færdig før tiden, mine pligter blev gjort tidligt, og nu kunne jeg nyde Familie Night, stress fri og efter Heroes, kan jeg gå i seng og har et stort nats søvn.

Thank you Lord for velsignelse. Jeg endelig fik den .

mandag den 5. januar 2009

Hvem faldt kuglen ?

Hvornår denne bold gå så galt? Som tusindvis af mennesker komme ud af deres bedste tøj, foråret for pebret billetter og hovedet til DC for et eventyr natten til dans på en af de 10 officielle Konstituerende Balls , Washington Post tager en underholdende se på faldet i gang glamourøse begivenhed, som nu blive en hæslig, tarvelig prøvelser komplet med coat kontrollere optøjer , box vin (på kontant bar!) og ringede-in cameos af den opbrugt Første par. Hvis du skal gå, her nogle salvie mode rådgivning . Hvis du ignorerer vise råd til ikke at købe en fancy kjole, skal du sørge for at register det for at undgå den frygtede kjole dupere.

lørdag den 3. januar 2009

Kabbalist Elder: Gaza krig er alvorlig trussel

 Billede 1

�Ved flere lejligheder, rabbiner Leon varskoet de israelske militær om trusler mod landets sikkerhed. År siden, kabbalist ældste afsløret eksistensen af et omfattende netværk af underjordiske tunneller på både det egyptisk-Gaza-grænsen og i Gaza-striben. Ved en anden lejlighed, de Rabbi advaret oberst Moti Yogev som igen er indberettet til Israel Air Force af tilgang af en fjende skibet, lagre med våben og missiler på vej til Gaza. Flyvevåbenets checket ud på skibet, og Rabbi Leon betænkning blev anset for at være nøjagtig. Truslen blev behandlet. mere

Kabbalist Elder Eliyahu Leon Levi (venstre) med Chief Rabbi Israel Yona Metzger